Öncelikle sitenizin domainini ücretsiz aldıysanız işiniz biraz zor. Sebebine gelecek olursak belirli bir süre sonra sitenizi kapatma ihtimalleri bile var. Reklamlardan da anlaşıldığı gibi ücretsiz hosting şirketinden faydalanıyorsunuz. Siz bir süre sonra düzenli hit yakaladığınızda ve siteniz yükseldiğinde sizi orada tutacaklarını pek zannetmiyorum. Bu birçok kişinin başına geldi. Öncelikli olarak 1 adet ücretli domain ve host almanız gerekiyor.

Sürekli olarak hit sağlamak için güncel yazıları paylaşmanız çok önemli. Bunun için gündemi, teknolojiyi gerekirse modayı takip etmenize gerek yok. Bunları takip edip direkt olarak yazan sitelerden bakıp bu yazıları özgünleştirerek de güncel yazılar yazmış olursunuz.
Direkt olarak Google'dan doğal hit gelmesini beklemeyin. Wmaraci ve daha birçok webmaster sitesi başta olmak üzere sosyal ağlarda, kişisel çevrenizde ve diğer sitelerde kendi bloğunuzu paylaşarak düzenli hit sağlayabilmeniz mümkün.
Aslında bu işin mantığı basit. 10 kişi sitenize girer. 5'i sitenizden gerçekten yararlanıp, siteniz o 5 kişiye güzel gözüktüyse ve hoşuna gittiyse sizin sürekli olarak ziyaretçiniz olacaktır. Neden mi? Çünkü bu kişiler sürekli olarak doğru, anlaşılabilir, güzel bilgiye ihtiyaç duyacak ve bu bilgileri de sizin sitenizde bulduğu zaman sitenize yönelecek.
Eğer siz de bu şekilde beğenilen yazıları yazmaya devam eder ve aksatmazsanız 5-5-5-5 diye artarak gidecektir.