Dreamcool adlı üyeden alıntı

Android'e karşı çok önyargılısın senden bahsetmiyorum ama adam gidip en 2.3.6 Android sürümü ola telefonu kullanıyor sonra yok Android kötü diyor e git bir G2, S4, One kullan ondan sonra bu yorumu tekrar yap ona bakacak olursan İphone 3Gs ile kıyasalamak gerekir andorid telefonları...

hocam note 2 kullanıcısıyım :) ıos gerçekten hakkını veriyor ve verdiğin paranın karşılığınıda ;) samsung da yüklü olan androidlerde bir çok sıkıntı mevcut note 2 de s3 ve s4 de ve güncelleme desteği çok iyi değil sonyleride biliyorum çevremde kullanan var gerçekten sıkıntılı bir yazılım sadece ön yargı bende olsa tamam da birçok kişi s3 ve note 2 den şikayetçi iphone 4 3 sene oldu ios 7 ye güncelleme alıyor birçok telefon android 4.4 e güncellemesi alırken samsung s3 lere verdiği 4.3 güncelleme hatalı gerekçesi ile geri çekti note 2 lerde daha 4.3 alacak yazılım stabil değil samsung dahi güncelleme de sıkıntı çıkarıyor ise Türk ******* android yüklü cihazı piyasaya sürdükten sonra pek destek vereceğini zannetmiyorum