Merhaba arkadaşlar 22.11.2013 cuma sabahı saat 10:30dan sonra sitemin hiti bıçak kesercesine kesildi. Sitemin yaklaşık günlük 1000 tekil hiti bulunmaktaydı. Sitem Torrent film indirme üzerine ve açalı yaklaşık 25 gün oldu. konuları kesinlikle bot vs. yöntemlerler açmayıp manuel olarak özenerek oluşturmaktayım.Sitem yeni olmasına rağmen benide şaşırtmıştı 15 gündür 500-1000 tekil hit almaktaydım ve hd film indir kelimesinde ilk sayfada hatta ilk sıraya geldiğim günler oldu ve diğer film isimleri ile arattığımdada ilk sayfada yer almaktaydım. Sitemin adresi : www.hdfilm-indir.com . Şimdi size sormak istediğim webmaster araçlarından baktım sorguladım hiç bir şekilde ban sandbox vs. bulunmamakta fakat neden bu şekilde oldu tüm aramalarda 8-10. sayfalara düştüm aklıma takılan birde şu var her açtığım konuya etiket olarak 2-3 etiket ve seo alanına 2-3 anahtar kelime eklemekteyim. mesela hızlı ve öfkeli indir , hızlı ve öfkeli torrent indir şeklinde 2 en fazla 3 tane ekliyorum acaba bunlarınmı zararı oldu spam olarak görüldü. sitemde 75 civarı film bulunmakta ve google da 300 sayfam bulunmkta sitemin bu duruma düşme nedeni acaba tag'larmı biraz uzun bi yazı oldu ama inş durumumu anlatabilmişimdir yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum