-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir düşüncem var tutar mı bilmiyorum. Bu gün kitapyurdu'ndan bir kitap sipariş ettim ve ardından düşündüm, neden ben de buna benzer kullanımı kolay bir şey yazmıyorum ki?
Basit özellikleri olacak yani aşırı profesyonel değil de, sahaflar için, yazarlar için düşündüm. Sadece kitap satılmayabilir fakat bunun ebook özelliği de olacağı için, kitapçıların işine yarayabilir.
Özellikleri Şunlar Olacak;
[*]Sınırsız kategori ekleme/silme/düzenleme
[*]Sınırsız kitap ekleme/silme/düzenleme
[*]E-book veya normal kitap şeklinde iki seçenek
[*]Üyelik sistemi
[*]Siparişler ilk başta sadece Havale ile yapılacak, ardından paypal entegrasyonu yapacağım
[*]Kitap yorumlama, puanlama olacak
ekstra basit özellikleri eklemedim, sizce nasıl olur? Tutar mı? Onu merak ediyorum.
Teşekkürler ...
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Güzel olabilir.İlerde sanalpost entegrasyonu fln da yapabilirsin
Cals
Джансу | SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kitapyurdu, idefix gibi pazarda yatırımlarını uzun yıllardır bu işe yapan insanlar varken siz sıfırdan başladığınızda ister istemez kârlı bir iş olmayacaktır. Hele ki elinizde stok şansınız yoksa büyümenin zorluğu ortada. Script güzel olabilir ama ticareti sizi sıkıntıya sokabilir dediğim gibi.
İyi çalışmalar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zamanında birçok kişinin ortak düşüncesi aslında kitap alıp satmak güzel ama gerçekten kalıplaşan firmalar varken ciddi yatırımlar gerektiren bir iş.. çok araştırman ve çok iyi yerlere gelmen için en az 5 yıl emek vermen gerektirğini düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Cals adlı üyeden alıntı
Kitapyurdu, idefix gibi pazarda yatırımlarını uzun yıllardır bu işe yapan insanlar varken siz sıfırdan başladığınızda ister istemez kârlı bir iş olmayacaktır. Hele ki elinizde stok şansınız yoksa büyümenin zorluğu ortada. Script güzel olabilir ama ticareti sizi sıkıntıya sokabilir dediğim gibi.
İyi çalışmalar...
secalweb adlı üyeden alıntı
zamanında birçok kişinin ortak düşüncesi aslında kitap alıp satmak güzel ama gerçekten kalıplaşan firmalar varken ciddi yatırımlar gerektiren bir iş.. çok araştırman ve çok iyi yerlere gelmen için en az 5 yıl emek vermen gerektirğini düşünüyorum
Merhaba, siz yanlis anlamissiniz. Kitap satmak benim neyime :) ben scripti satmayi dusunuyorum. Kucuk kitapcilar, sahaflar, yayinevleri icin.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
0mh3r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
kardeş bence hiç uğraşma wordpress varken tutmaz onun yerine kitap teması yada modül yaparsan daha çok iş görür bence
1 kişi bu mesajı beğendi.