Üye olmamalarının sebebi konuların açık olması olabilir. Üye olmadan göremezsiniz eklentisi sayesinde üye kazanabiliceğini düşünüyorum.
Onların ilgisini çekerek. Önce kendine şunu sor, siteme neden üye olsunlar ?
peki hit nası çekebilirim daha önce kurmuştum siteme günlük 40 - 50 ziyaretçi geliyordu fakat üye olmadan çıkıyorlardı ziyaretçileri nasıl üye olmalarını sağlıya bilirim ?
Xenforo ücretli, MyBB'de iyidir.
Ben Mybb kullanmıştım. Hem ücretsiz hem kullanışı kolay. Mybb ile başla para kazandıktan sonra vbulletin geç. Benim önerim bu kadar
smf kurun.
ücretli diyorlar kardeşim ona
Merhaba. Xnforo denemediyseniz, mutlaka denemelisiniz. Kolay gelsin.
Bu şekilde üye kazanabilir belki ancak aktif üyesi olmaz. İstediğini alan kişi, bir daha foruma uğramayabilir. Asıl düşünülmesi gereken nokta, ''Aktif üyeye nasıl sahip olabilirim?'' olmalıdır.
Şahsi fikrim, konuların açık olması ve konuların derinlemesine işlenmesi yönündedir. Yani askıda konu kalmamalı forumda. Bir sorun varsa, mutlaka çözüme ulaşılmış olmalı. Böylece foruma isteyerek üye olan ve paylaşımda bulunan çok kişi olacaktır.
Şahsi fikrim, konuların açık olması ve konuların derinlemesine işlenmesi yönündedir. Yani askıda konu kalmamalı forumda. Bir sorun varsa, mutlaka çözüme ulaşılmış olmalı. Böylece foruma isteyerek üye olan ve paylaşımda bulunan çok kişi olacaktır.
Biraz daha açarmısınız anlatmak istediğinizi ? yani 3 4 senedir forum siteleriyle ilgileniyorum ama başarılı bir noktaya gelemiyorum bu sene ücretli site kurdum sırf forum için sitemde istediğim şey sürekli online kullanıcı konu açan insanlara yardımcı olanlar sizler gibi biraz tavsiye verebilirmisin ?