lostyazilim
tr.link

Site Kurucam Yardım Edermisiniz.

16 Mesajlar 2.707 Okunma
acebozum
tr.link

Picef Picef Doğru Bilgi Kutsaldır Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 5 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

Yaponix adlı üyeden alıntı

Üye olmamalarının sebebi konuların açık olması olabilir. Üye olmadan göremezsiniz eklentisi sayesinde üye kazanabiliceğini düşünüyorum.

Bu şekilde üye kazanabilir belki ancak aktif üyesi olmaz. İstediğini alan kişi, bir daha foruma uğramayabilir. Asıl düşünülmesi gereken nokta, ''Aktif üyeye nasıl sahip olabilirim?'' olmalıdır.

Şahsi fikrim, konuların açık olması ve konuların derinlemesine işlenmesi yönündedir. Yani askıda konu kalmamalı forumda. Bir sorun varsa, mutlaka çözüme ulaşılmış olmalı. Böylece foruma isteyerek üye olan ve paylaşımda bulunan çok kişi olacaktır.

Doğru Bilgi Kutsaldır
wmaraci
reklam

karanliktr karanliktr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 8 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Üye olmamalarının sebebi konuların açık olması olabilir. Üye olmadan göremezsiniz eklentisi sayesinde üye kazanabiliceğini düşünüyorum.

Vasfi adlı üyeden alıntı

Onların ilgisini çekerek. Önce kendine şunu sor, siteme neden üye olsunlar ?

karanliktr adlı üyeden alıntı

peki hit nası çekebilirim daha önce kurmuştum siteme günlük 40 - 50 ziyaretçi geliyordu fakat üye olmadan çıkıyorlardı ziyaretçileri nasıl üye olmalarını sağlıya bilirim ?

Vasfi adlı üyeden alıntı

Xenforo ücretli, MyBB'de iyidir.

Ben Mybb kullanmıştım. Hem ücretsiz hem kullanışı kolay. Mybb ile başla para kazandıktan sonra vbulletin geç. Benim önerim bu kadar

karanliktr adlı üyeden alıntı

ücretli diyorlar kardeşim ona

Picef adlı üyeden alıntı

Merhaba. Xnforo denemediyseniz, mutlaka denemelisiniz. Kolay gelsin.

Picef adlı üyeden alıntı

Bu şekilde üye kazanabilir belki ancak aktif üyesi olmaz. İstediğini alan kişi, bir daha foruma uğramayabilir. Asıl düşünülmesi gereken nokta, ''Aktif üyeye nasıl sahip olabilirim?'' olmalıdır.

Şahsi fikrim, konuların açık olması ve konuların derinlemesine işlenmesi yönündedir. Yani askıda konu kalmamalı forumda. Bir sorun varsa, mutlaka çözüme ulaşılmış olmalı. Böylece foruma isteyerek üye olan ve paylaşımda bulunan çok kişi olacaktır.

Biraz daha açarmısınız anlatmak istediğinizi ? yani 3 4 senedir forum siteleriyle ilgileniyorum ama başarılı bir noktaya gelemiyorum bu sene ücretli site kurdum sırf forum için sitemde istediğim şey sürekli online kullanıcı konu açan insanlara yardımcı olanlar sizler gibi biraz tavsiye verebilirmisin ?

bora6464 bora6464 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim teknolojileri
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
yakın bir zamanda bende forum dünyasına atılmak istiyorum bi ilgimi çekmeye başladı son günler blog sitemin forumunu mu kursam yoksa teknoloji forumu adı altında daha büyük bir atılıma mı kalksam :)
mybb olarka düşünüyorum bende lisans parası çıkana kadar
kafama takılan konulardan biride hosting meselesi bildiğiniz hosting sitesi varmı? sponsor olan olabilecek

https://www.zeosta.com

karanliktr karanliktr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 8 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
bence hem blog hem forum yapabilirsin shiftdelete gibi giriş blog olsun teknoloji haberleri vs.

wmaraci
wmaraci

ApranaX ApranaX E-ticaret Yöneticiliği Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek E-ticaret Yöneticiliği
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)
Forumla hiç uğraşma derim.

Yaponix Yaponix Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Geçen gün internette okumuştum. Blog 1 kazandırıyorsa, Forum 5 kazandırıyor. Ama bu işi severek ve zevk alarak yaparsak hem vakit geçiririz hem de kazanç sağlarız.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al