Atak adlı üyeden alıntı

2000 tl? Legal ile yapmak çok ama çok zor en az 15-20 kişi ekibiniz olacak.Sonra buna harcama gerecek reklam gibi,eğer ad*lt site açarsanız belki o kadar para gelir ama o para harcanır mı bilinmez.


Neden harcanmasın? A*dult kötü birşey mi? Bir webmaster forumunda, a*dult içeriklere karşı alınan bu tavrı aşmamız gerekiyor düşüncesindeyim. Buradaki insanlar, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, sadece gelişme, geliştirme üzerinde yoğunlaşmalı bence. Doğru olan budur çünkü.

Baktığımız zaman pek çok a*dult konuda, sizin gibi düşünen insanların olduğu görülüyor. Tamam kişisel fikir ve düşüncelerinizde özgürsünüz ve bunu sorgulamak kimsenin vazifesi değildir ancak başarılı olmak istiyorsak, bu tür sığ düşüncelerden kendimizi kurtarmamız gerekmektedir.

A*dult kötü birşey değildir. Belli kurallar çerçevesinde, bütün gelişmekte olan dünya ülkelerinde yasaldır. Özetle söylemek istediğim, eğer webmaster forumunda paylaşımda bulunuyor, sorunlarımıza çözüm arıyorsak, bu tür basit konulardan kendimizi sıyırmamız gerekiyor. Yoksa, bu düşünce yapısıyla Türkiye'den asla bir dünya markası çıkaramayız.

Çok para kazanmak istiyorsanız, a*dult ile güzel gelir kaynakları oluşturulabilir. Beş yıl boyunca internet kafe işletmiş biri olarak ve gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki, bu tür sektörlere kötü gözle bakan kişiler, yanlız kaldıklarında ilk bu alanlara yöneliyorlar. Yani bastırılmış duygular ile yaşayan insanlarla dolu memleketimiz. Cinsellikle ilgili dogmalarla yaşarsanız, düşüncesinde özgür olan insanlardan daha fazla cinselliği düşünürsünüz. Cinsellik bir insanın beynini çok fazla meşgul ediyorsa, o kişi doğru düşünemez, üretemez.

İnsanlara neyi yapıp yapmaması gerektiğini değil, nasıl yapıp yapamayacağını anlatmamız, tüm insanlık adına çok daha faydalı olacaktır. Aşalım bunları lütfen. İyi forumlar herkese.