Picef adlı üyeden alıntı

Neden harcanmasın? A*dult kötü birşey mi? Bir webmaster forumunda, a*dult içeriklere karşı alınan bu tavrı aşmamız gerekiyor düşüncesindeyim. Buradaki insanlar, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, sadece gelişme, geliştirme üzerinde yoğunlaşmalı bence. Doğru olan budur çünkü.

Baktığımız zaman pek çok a*dult konuda, sizin gibi düşünen insanların olduğu görülüyor. Tamam kişisel fikir ve düşüncelerinizde özgürsünüz ve bunu sorgulamak kimsenin vazifesi değildir ancak başarılı olmak istiyorsak, bu tür sığ düşüncelerden kendimizi kurtarmamız gerekmektedir.

A*dult kötü birşey değildir. Belli kurallar çerçevesinde, bütün gelişmekte olan dünya ülkelerinde yasaldır. Özetle söylemek istediğim, eğer webmaster forumunda paylaşımda bulunuyor, sorunlarımıza çözüm arıyorsak, bu tür basit konulardan kendimizi sıyırmamız gerekiyor. Yoksa, bu düşünce yapısıyla Türkiye'den asla bir dünya markası çıkaramayız.

Çok para kazanmak istiyorsanız, a*dult ile güzel gelir kaynakları oluşturulabilir. Beş yıl boyunca internet kafe işletmiş biri olarak ve gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki, bu tür sektörlere kötü gözle bakan kişiler, yanlız kaldıklarında ilk bu alanlara yöneliyorlar. Yani bastırılmış duygular ile yaşayan insanlarla dolu memleketimiz. Cinsellikle ilgili dogmalarla yaşarsanız, düşüncesinde özgür olan insanlardan daha fazla cinselliği düşünürsünüz. Cinsellik bir insanın beynini çok fazla meşgul ediyorsa, o kişi doğru düşünemez, üretemez.

İnsanlara neyi yapıp yapmaması gerektiğini değil, nasıl yapıp yapamayacağını anlatmamız, tüm insanlık adına çok daha faydalı olacaktır. Aşalım bunları lütfen. İyi forumlar herkese.


Peki o zaman Bra**ers gibi siteler çıkaralım ad*lt markalarımız olsun Millete faydamız ne olacak? Herkes bu videoları izleyince katkı ne olacak? Her siteye girerken en az 2-3 reklam çıkarsa ve isteğimiz dışında ona tıklanırsa ne olacak? Bunlar mantıklı mı? Bir kişi reklama tıklamak istemiyorsa ama zorla pop-up sayesinde bu reklamdan para kazanıyorsak bu ülkeye ne katkımız olacak? Katkıdan çok zararımız olacak.Emek sarf etmeden para bize nasıl bir katkıda bulunabilir ki.Bilgisayardan anlamayan işçi kardeşlerimiz 1 ayda 600 lira alırken biz internet başında milleti kandırarak 2000tl kazanmışız bu 2 para aynı yerde olabilir mi? Türkiye'de ki sitelerin nerdeyse %100'ü bu yolla paralar kazanıyor.

Şimdi soruyorum size adu*t ile çok para kazanılabilir tamam,zorla millete tıklatmayız dersin tamam,bu yüzden 2000 tl değilde 1000 tl kazanırsın,600 tl alan işçi 600 lira ile evini geçindirmeye çalışır,sen po*no sitenden kazandığın 1000 tl ile evini geçindirmeye kalktığında hiç mi düşünmeyeceksin ben bu parayı nasıl kazandım diye?

Biri size hangi işte çalışıyorsun da bu kadar paran oluyor derse,sende "Po**o sitem var,oradan kazanıyorum" dersin.

Eğer vicdanınız el veriyorsa yapın benim itirazım yok arkadaşım,HARAM para yemek hoşunuza gidiyorsa,Kolay gelsin.