BosTencere adlı üyeden alıntı

ys belgesi o site üzerinden alındığından dolayı ys belgesini o sitede rahatlıkla kullanabilir.

Ek Olarak:

host sağlayıcısı ALASTYR.COM , olay yaşandığında ilk onlarla telefonda görüştüm. Onlarda Sadece savcılıktan yada BTK dan gelen belge doğrultusunda işlem yapabileceklerini belirttiler.

Ek Olarak:

Neden BTK tarafından benim olduğu onaylanan bir domaini kaybedeyim. !!!

Ek Olarak:

BTK yetkililerina mail attım . verecekleri cevaba göre son çare savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Ek Olarak:

uzun sürsün istersen 10 yıl sürsün önemli olan hakkımızı başkasına gasp ettirmemek.

Ek Olarak: Ek olarak: Karşıdaki 15-16 yaşlarında bir çocuk.. :) Biraz güldürdü. Olmadı olayı ailesine anlatırım suç duyurusunda bulunacağımı onlara söylerim. Tutuşurlar ozaman.


Kardeşim çıkışıyosunda domainin süresi bittiğinde başkası onu almışsa o artık senin değildir. Takip edip süresi dolmadan yenileseydin bu sıkıntılar oluşmazdı. O kullanan kişiyi sadece ys belgeni kullandığı için suçlayabilirsin domainini kullandığı için değil. Çünkü sen almamışsın o almış ozaman bizde gidelim domain alan birini o benimdi sen niye aldın diye suçlayalım ? Mantığın yanlış bikere. domain için o kişiden satın almak dışında yapabilceğin bişey yok. Belgeni tib'in sitesinden güncelleyerek sorunu düzeltebilceğini tekrar belirtiyorum.

Ek Olarak: Ek olarak btk domaini değil yaptığın işi onaylıyor. Milletin yanlış bilgi edinmesin. Verdikleri belge sadece senin kişiliğini koruyor. Domainin senin olması için ödemesini sürekli yapmalısın. Verdikleri belge senın yayınladıgın sitedeki içeriğinden sorumlu domaininden değil.