mcr4pisback adlı üyeden alıntı

Kardeşim çıkışıyosunda domainin süresi bittiğinde başkası onu almışsa o artık senin değildir. Takip edip süresi dolmadan yenileseydin bu sıkıntılar oluşmazdı. O kullanan kişiyi sadece ys belgeni kullandığı için suçlayabilirsin domainini kullandığı için değil. Çünkü sen almamışsın o almış ozaman bizde gidelim domain alan birini o benimdi sen niye aldın diye suçlayalım ? Mantığın yanlış bikere. domain için o kişiden satın almak dışında yapabilceğin bişey yok. Belgeni tib'in sitesinden güncelleyerek sorunu düzeltebilceğini tekrar belirtiyorum.

Ek Olarak: Ek olarak btk domaini değil yaptığın işi onaylıyor. Milletin yanlış bilgi edinmesin. Verdikleri belge sadece senin kişiliğini koruyor. Domainin senin olması için ödemesini sürekli yapmalısın. Verdikleri belge senın yayınladıgın sitedeki içeriğinden sorumlu domaininden değil.


O normal ortada dolanan domainler için geçerlidir. Benimkisi üzerinden yer sağlayıcı alınan ana domaindir bu yuzden bu hak bana aittir istersen Yönetmeliği gözden geçirebilirsin.

Domaini alan kişininde benden habersiz benim ys belgemi kullanması onun o domain üzerindeki haklarını düşürür. Yönetmeliğe göz at. burada mantık değil hukuk kuralları tib, btk yönetmelikleri geçerlidir. Gerisi palavra.

Son olarak senin bahsettiğin başı boş bir yere bağlı olmayan domainler için geçerlidir. Kafaları karşıtırma.