-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo yalan değil Seo yanlış yapılıyor.Mesala ben Google spam ekibinin başındaki matt cutsun videolarını izledim Türkiyede uygulanan çoğu yönteme yanlış diyor
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar arama motorlarını manipüle etmek yerine tecavüz etmeye kalkarsanız hazin son ile karşılaşırsınız. Seo bir yalan değil. Hemen çıksın diye tüm backlink kaynaklarına birden yüklenirseniz doğal olmaz. Google doğallık ve gerçeklik üzerine çalışır. Google'ın sahibi olduğunuzu ve içi link tarlası olan ve günde 100 backlink alarak sizi manipüle etmeye çalışan bir site düşünün. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Seo aslında basittir, al backlink'i bas ittir, güncelleme geldi has..tir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende seo işlemi yapıyorum müşteirm şu kelimede çıkmak istiyorum diyor,bende o kelimede o sitesini ilgili teknik ve google bazlı çalışmları yapıp doğal bir şekilde günlük hitt arttırıcı tekniklerle sitesini o kelimede çkartıyorum.
e böyle bişi olabiliyosa seoda var dmekki :)
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
harbiden uğraştığım didindigim site degil paravan açtıgım blog üstte cıkıyor birinde backlink var dieri sıradan bi paravan anlam vermek cidden zor
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Webmsater
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO yalan değil. SEO bana göre bir düşünme tarzı :)
Yapılacak çok şey var ama hepsini doğru zamanda ve doğru şekilde yapmak gerekiyor.
"Paravan açtım, backlink buldum, pinglettim, imlettim gümlettim" tarzı yaklaşımlar yüzünden SEO çalışması yapılamıyor.
Sabırlı, mantıklı ve araştırmacı olmak lazım.
Her lafa inanmamak, takıntılı olmamak, doğru yolu bulmak lazım.
Site adreslerini gönderirseniz, incelemek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo&Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Google artık seoyu engellemeye çalışıyor şimdi mantıklı düşünürsek biz google de seo ile önde çıkıyoruz google a ücret ödemeden , tabi mantıklı olarak google da bunu engelliyor artık sosyal medya optimizasyonu ve seo ortak yapılmazsa seo tek başına bi anlam ifade etmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar baclink için fazla uğraşmayın ben açtığım sitelerde hep sosyal medyada paylaşımlar yapıyorum. Facebook Twitter sayfaları açın Pinterest te paylaşımlar yapın
Google + da hesap açın sitenizin bağlantısını falan ekleyin. Google Web site yöneticisi araçlarını takip edin. Tarama hataları varmı yokmu hangi kelimelerden kullanıcı gelmiş inceleyin. Youtube kanalına sitenizi adresini ekleyin ve paylaşımlarda bulunun.. Site güvenirliği için McAfee SiteAdvisor gibi sitelere kayıt olun ve sitenizi güncel tutun.. Aklıma gelenler şimdilik bunlar ve göreceksiniz blog backlinklerinden falan 10 kat daha etkisi olacaktır. Son olarak eklemek istedim. Site açılış hızınıza da dikkat edin.
likloknet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Arkadaşlar seo konusunda düşünülmesi gereken tek şey şu kendinizi google mühendisleri yerine koyun ve bi düşünün önceliği sadece özgün içerikli gerçekten işlevi olan sitelere vermezmisiniz.Yok tanıtım makalesi yazdırmakmış yok binbirtürlü karınağrısıyla kolay yoldan yükselmeye çalışırken siteler çöplüğe dönüyo niye hitim düşük niye hitim yükselmiyo.Sitenize içerik eklerken de kendinizi ziyaretçinin yerine koyun sitede aradığımı bulıcakmıyım acaba veya siteye girdim bu reklamlar ne kadar rahatsız edici şekilde konumlandırılmış.BirazdaBöyle düşünmek lazım bence.
Amacınız para kazanmak olmasın siz sadece herşeyin doğrusunu yapmaya çalışın para arkasından gelicektir.