Merhabalar arkadaşlar ..
Yeni bir oluşum içerisindeyim direk bilgileri paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı almak istiyorum.

# Bu projedeki amaç nedir ?
Ben grafikerim bilen biliyor ve aynı zamanda wordpress temaları geliştiriyorum.Lisanslı olarak ücretli / ücretsiz satıyorum.

Piyasada hazır dökülmüş css'leri alıp wordpress'e giydirip bağış niyetinde dağıtmak istiyorum.

[B]# Bu bağış nedir ? [/B]
Geliştiriciye bir nevi destek demektir arkadaşlar.Ben şimdi 300 / 500 TL lik işimin yanı sıra gece uyumayıp insanlar sitelerinde kaliteli wp temaları kullansın diye uğraş veriyorsam az birazda bunun adı olmalı değilmi :) ? Ve bazen kendim tasarlıyorum bu tasarımı css döktürmem gerekiyor elin adamınada al bunu ücretsiz yap deyince tepki alıyorum buda normaldir.
Ben öyle düşünüyorum.

[B]# Bağış oranı nedir ?[/B]
[COLOR=Red]5 TL den 20 TL[/COLOR] ye kadar bağış yapabileceksiniz.
Bağış tutarını tema yayınlandığında PAYPAL ile otomatik yada banka hesap numarasına ödeme yapıp temayı kullanabileceksiniz.

[B]# Aldığımız ve kullandığımız temalarda destek varmıdır ?
[/B]Tabiki ömür boyu sınırsız destek sağlıyorum.Buradaki sistemime kayıt olup, tema başvurusunda bulunuyorsunuz.Tüm işlemler oradan işliyor destek sistemide içinde bulunuyor.[B]

#
Temalarda toplu olarak isteklerimiz olursa güncelleme olacakmı ?
[/B]Tabiki güncellemeler yapıyorum.Panelinizden anlık gelişmelerden güncellemelerden haberdar oluyorsunuz.[B]

#
Yeni temalardan nasıl bilgi alabiliyoruz ?
[/B]Sisteme kayıt olurken yazdığınız e-mail adresine her tema çıktığında ücretsiz olarak bilgilendiriliyorsunuz.

Her tema ücretli olmayacaktır fakat bazı kendi çizdiğim veya gerçekten zaman alan temalarda bağış olarak bir kaç kuruş birşey almak istiyorum buda benim işe olan önemimi 10 kat daha da arttıracaktır.
[B][B]
# Ne tarz temalar olacak ?
[/B][/B]Aklınıza gelebilecek her türlü temalar olacak arkadaşlar.Rent a Car firma temasından başlayalım portal temaları, film temaları , flash oyun temaları gibi gibi her sektöre özel gerçekten kullanmaya değer premium kalitesinde ( Full özel admin panel dahilinde ) temalar olacak.Şu anda ilk ücretsiz temamı dağıtıyorum ilgi yoğun olarak geliyor teşekkür ediyorum şimdiden.
İlk günden 130 kişi başvuru yaptı ve hepside şu anda kullanıyor.[B][B]

# Ekstralar ...
[/B][/B]Tema kullanan arkadaşlar arasında ara sıra çekiliş yapıp ücretsiz logo, banner, reklam gibi hediyelerlede bu işi 1 üst seviyeye taşıyacağız.Bu konu hakkında olumlu - olumsuz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar konu multidir.Gelen sonuçlara göre ücretsiz tema dağıtımına karar vereceğim.

100 TL ye lisans almak yerine 10 TL verip o temayı kullanmak ve SINIRSIZ destek almak bu kadar zor olmamalı ...
Teşekkürler, saygılarımla ..