Anketi yapacağınız siteyi belirtmemişsiniz örneğin.
Şahsen çizerek destek çıkabilirim, belki biride css'e döker ve topu size atabilir.
Tebrikler çünkü aklımda olan benzer bir projeye yaşam verecek ekip bulamamıştım. İlk defa böyle bir kişiyi görüyorum, gönülden kutluyorum. İyilik hiçbir zaman karşılıksız kalmaz.
Hayatınızda ve bu işinizde başarılar.
Şahsen çizerek destek çıkabilirim, belki biride css'e döker ve topu size atabilir.
Tebrikler çünkü aklımda olan benzer bir projeye yaşam verecek ekip bulamamıştım. İlk defa böyle bir kişiyi görüyorum, gönülden kutluyorum. İyilik hiçbir zaman karşılıksız kalmaz.
Hayatınızda ve bu işinizde başarılar.
Anketler şu anda müşteri panelinde var giriş yapabilirseniz görebilirsiniz.
Ben kendim grafikerim zaten :) Önemli olan css dökümü onu yapabilecek ekip arkadaşı hala arıyorum.
Çok güzel bir işe başlamışsınız. Hayırlısıyla istediklerinizi yapıp bol bol dua alırsınız inşallah. Çok hoşuma gitti bu planınız, uygulamanızı bekliyoruz.
Sizede yorumunuz için çok teşekkür ederim ..
Özellikle Wordpress tema sıkıntısını giderebiliriz.
Amacım her sitede güzel Wordpress temaları bulunmasıdır.
Bence yeniden yapmaktansa yapılmış, dağıtıma sunulmuş kaliteli yabancı temaları Türkçeleştirmeniz daha mantıklı, bir ara bende yapıyordum bu işi. Sizin için de daha kolay olur bence.
Dağıtlan temalar beni pek ilgilendirmiyor kardeşim ben sıfırdan yazarım.Çok çok çok başarılı temalar var ise onlarıda Türkçeleştirip onlarıda ücretsiz olarak dağıtabilirim buda bir 2. olaydır.
Bana sorulacak olursa tema yapmayı herkes beceremez lakin Türkçeleştirmeyi gayet güzel şekilde yapabilirler.
Beceremez yada becerebilir bu beni ilgilendiren bir kısım değildir lakin benim birşeyler becerebildiğim kesindir ;) ..
Ücretsiz tema çeviri işini yaparım lakin bir link bulunmak şartı ile. Ama tema döktürmek çeviri yapmaktan daha zor.
Ben kendim temaya LİNK koymuyorum bre vatandaş ne istediğine biraz dikkat et istersen :) ?