-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba dostlar,
oyun üzerine açtığım blogspot uzantılı sitemi facebook engellemiş bütün hesaplarımda aynı hatayı aliyorum.Şimdi gelelim esas soruya o kadar virüs yayan,spam yapan adult reklamlı siteler varken ben oyun blogumu neden engelliyorlar?Ne yani link paylaşamıyacak mıyız?O Zaman neden böyle bir sistem üzerine kurulu herşey? PAYLAŞ PAYLAŞ PAYLAŞ deniliyor.Sizlerle böyle bir sorun varmı ? bence artık Facebook'ta bozdu
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Facebook'a pek tabi günde herkes bir defa zirayaret gerçekleştirir. Herkes dediysem burada bulunanların çoğu olarak algılayabilirsiniz. Birşey oluyor spam yiyorsunuz sonra "Facebook" bozdu diyorsunuz. Ama spam yemeseydiniz Facebook bozmamış olacaktı değil mi? Gerçekten sizi anlamkta güçlük çekiyorum. Paylaş'a gelince. Opsiyonel birşeydir paylaşmak. Oraya paylaş linki koyulduğu için paylaşmak zorunda değil insanlar. Senin bu mesajın üzerinde "Beğen" yazıyor. Sence ben mesajını beğenmek zorunda mıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Spam yemeseydim zaten sorunum olmayacaktı ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook'a mail atarsan nedeni nedir iletirler.Ben 24 saat içinde cevap alıyorum sorularıma.
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence oyun değil oyun hileleri ile ilgili siten var, ve yine "bence" bu hileler facebook oyunları üzerine :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
paylaştınızda nasıl paylaştınız? :) eğer sayfalarda spam halinde paylaştıysanız engellenmeniz normal. herkes bu şekilde sitesini paylaşmak istese sayfalar reklam panosuna döner. denemedim işe yarar mı bilmiyorum ama link kısaltmayı deneyin.