-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar kişisel siteme adsense almaya çalışıyorum ancak bir türlü onay alamadım ? kaç defadır politilara uymuyor diyor sizce ne yapmalıyım ?
Site: ebagcuvan.com
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam bence neden şu. Örneğin sizin kişisel bir siteniz var. Peki, google politikaları açısından kişisel bir site neden var olmalıdır? Bence bunun cevabı kişi gerçekten bir konuda uzmandır ve sitesinde bu uzmanlık alanını paylaşıyordur. Tabi bu uzmanlık birçok konu olabilir.
Daha doğrusu ben şöyle düşünüyorum kişisel bir siteyi inceleyen Adsense uzmanı kendini kullanıcı yerine koyuyor ve şu soruyu soruyor. Ben bu kişisel siteyi neden takip edeyim. Edersem de bu site benim ihtiyaçlarıma cevap verebilir mi? Bu cevaba göre onay çıkıyor veya çıkmıyor. Tabi bu yazımda kopya içerik ve benzeri konuları değerlendirmedim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
opelopc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
biraz sosyalleştirin sitenizi google+ facebook beğeni eklentisi v.s kurup tekrar gönderin
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Webmsater
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2013-09-26 domaininiz yeni.
İçerik de genel olarak yetersiz.
Örnek vermek gerekirse, özgün yazı anlattığınız "/ozgun-yazi-nasil-yazilir-nedir/" makaleniz de yetersiz.
Biraz uzatın.
"Yorum Atarmısın" şeklindeki ifadeleri de "Yorum Yazmak İster Misiniz?" gibi kibar ifadelerle değiştirin derim.
Pluginlerle de sitenizi zenginleştirin.
Kolay gelsin maceranızda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Teşekkürler ancak içerik yetersiz dediniz ancak benim arkadaşım sitesinde 2 yazı varken başvurdu ve yazılar 100 kelimelik arka arkaya yazdı ve yolladı onay aldı buna anlam veremiyorum
azenec
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bak mesela ben senin sitene girdim bakdim hoşuma gitmedi. nedenmi? çünki sitede bana göre pekde yararlı bilgi bulamıyorum imamet kardeş doğru söylemiş. bide sitenin günlük tekil hiti kaç?
zekican09
Gelirli Siteler Alınır PM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ebagcuvan adlı üyeden alıntı
Teşekkürler ancak içerik yetersiz dediniz ancak benim arkadaşım sitesinde 2 yazı varken başvurdu ve yazılar 100 kelimelik arka arkaya yazdı ve yolladı onay aldı buna anlam veremiyorum
o siteyi merak ettim adı ne sitenin acaba
Ek Olarak:
sky tr adlı üyeden alıntı
domain yaşının fazla alakası yok adsense ile
bir aylık siteler alırken birkaç yıllık siteler alamıyor
google modlarının ne yaptığı bilinmiyor ki :D :D
bi yerde 6 ay gibi okumuştum sanki
PC: Sony Vaio
Konsol: Playstation 4 Pro
Telefon: Samsung J7 Prime
Blog: ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4 aylık günlük 800 tekil hiti olan gayet kullanıcıya yönelik siteyi Türkiye' deki adsense yetkilerine kabul ettiremedim.Bilmiyorum neyi baz alıyorlar tam olarak Google politikalarına uygun değil derken.Onun haricinde Ukrayna' dan dili rusça olan bir sağlık sitesi açtım. Sadece 10 özgün yazı ile adsense aldım belki yandexle rekabeti nedeniyle orada biraz daha esnek davranıyor olabilir ama ne olursa olsun Türkiye' ye ve türkçe içeriklere bakan yetkililerin ben samimi olmadıklarını düşünüyorum..