lostyazilim
tr.link

İllegal konuları silerek websitemi legal hale getirmek istiyorum

5 Mesajlar 966 Okunma
acebozum
tr.link

AreTiaS AreTiaS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Elektrik, Eelektronik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 43 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
selamun aleykum hayırlı akşamlar imzamdaki sitemin satış konusunu belki görmüşsünüzdür.Acemilik diyelim ilk zamanlar illegal içerik hakkında bilgim olmadığı için eklemiştim hele birde hit gelince değmeyin keyfime moduna girdim.Lakin zaman geçip bazı şeyleri kavradıkça bu hitlerin problem olduğunu satış konumda çok iyi algıladım.Şimdi size sorum şudur.

1) 1200 cıvarı konu içerisinde toplasam 100 içerik var bunları silsem sitem ne gibi zarar görebilir.

2) Zarar gören sitemi toparlamak için yapmam gerekenler nedir

3)Sitem sizce bu işlemleri yapmaya değermi uğraşmalımıyım?

Güzel yorumlarınızla konuma teşrif edip bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum.Hayırlı akşamlar dilerim

www.yaziyo.net
wmaraci
reklam

blackjackwin21 blackjackwin21 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Silmek Yerine İçeriğini Değiştirebilirsin. Silersen Ve Hit Alan konularsa Sorgulama hatası çoğalır Oda sitenin Seo puanını - olarark Etkiler.

martyr martyr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Webmsater
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
1- Silebilirsiniz, zarar görmez. Silinen içeriklere, 403 hatası döndürebilirsiniz. Robots.txt üzerinden, "Disallow: /zararli-makalem.html" yapabilirsiniz...

2- Sitenin zarar görmesi demek aslında spam kategorisine girmesi demektir. Google Webmaster Tools üzerinden "dizin durumu, güvenlik sorunları" gibi alanlara bakın. Özellikle "manuel işlemler" sayfasına bakın. Sitenizde hiç hata görülmüş mü? Kontrol ederek başlayın.

3- Bu sorunun cevabı sizde. Emek verilirse tabi ki yükselir.
Fakat teknik anlamda başka hatalar ve spam uygulamalar var.
Mesela sitenizde "

Kişisel Blog, Kapak Fotoğrafları

" kodu var. Amacı nedir? Gizli div içine h2 vermişsiniz... Gerçekten bu yüzden bile indexten silinebilirsiniz.
"" Burada da yazım hatası var kısmen. Sitenin html5 olduğunu declare etmişsiniz fakat tedavülden kalkmış bir meta tag kullanmışsınız.
wmaraci seo analiz, gtmetrix gibi araçları kullanıp bunları düzeltmekte fayda var.
AreTiaS

kişi bu mesajı beğendi.

AreTiaS AreTiaS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Elektrik, Eelektronik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 43 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
o Bahsettiğin kodları site içi seo yapan bir arkadaş yapmış olabilir benim o kadar oynayacak kadar bilgim yok malesef eyvallah sağolasın bilgiler için

www.yaziyo.net
wmaraci
wmaraci

lhteam lhteam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 8 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında bu benimde yaşadığım bir problem . Fakat benimki sizinkinden daha ileri seviye bir problem ve çözüm bulamadım : ) . Size tavsiyem ,illegal içerik bulunun konularınızdaki illegal kelimeleri filtreleyin düzeleyecektir . Örneğin : hack kelimesi var ise bunu **** diye gizleyin .
AreTiaS

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al