-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bakın Benim sitem 1 aylık hiç bir hile kullanmadım ama bana göre benim değerlerim daha iyi :)
Çünkü sende dünya sıralaması var ancak Türkiye sıralaman yok . 1 Ay'a göre bence iyi güncel blog ve hiç hile toolbar falan yok sitemde :)
Güncel Teknoloji Haberleri www.gunceltekno.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
reklamcı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
resimli anlatsan daha çok iş görürdü dostum.
www.marashabermerkezi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir şekilde emek verilerek karşılığını almak vardır bu en güzelidir kendi bilginiz ile emeğiniz ve çabalarınızla meyvesini yiyebilmektir
hile yaparak karşılığını rahat bir şekilde boğazından geçirebiliyorsanız bu gece rahat uyumamanız gerek
konuyu okumadım çünkü tecrübenin bilgi ile birleşerek karşılığının en iyi şekilde alınmasını isterim ve buradaki birçok webmasterda bunu yapıyor emek veriyor
bu konuya gerek yok bana kalırsa
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şahsen arkadaşımız insanların faydalanması için bir kaynak bulmuş ve bunu paylaşmış eğer denemek isteyen varsa deneyebilir. Ancak birazdan yazacaklarımı dikkate alanlar umarım bu ve buna benzer şeyleri denemezler.
Dünya'nın önde gelen kuruluşları bu ve buna benzer hileler için bir çok geliştirme yapmaktadır. Alexa'yı düşürmek sizi populer yapmaz. Kendinizi kandırmaktan öteye geçemezsiniz. İnsanların gözünde alexa sadece sıradan bir site "webmasterlar" için ise içi boş ama kafaları doldurulmuş bir yarış aracı. Alexa'nın nice üzerinde siteler var gerçek sorgu analiz ve değerlendirme yapan siteler. Eskiden olsa Alexa evet bir çok browserda var derdim ama şimdi sadece webmaster çalışmalarında yer almaktan öteye geçemiyor.
İnsanların gözleri boyanarak değer kazandırılmış bir çalışma, son zamanlarda yaptığı yenilikler ile bir çok kişinin yanılgıya düşerek pro hesapar almasına neden oldu ancak Alexa belkide bu güne dek AMAZON'un yaptığı en soyut girişim (Satın Alma Konusunda) Alexa sadece bir toolbar'mı? "Evet" Alexa sadece sitelerinizi Toolbar aracılığı ile kalma süresi, yararlılık oranı testi ve bazı diğer testler doğrultusunda hareket eden ve kullanıcının kullanım oranını tekrar giriş oranını tespit ederek incelemeler yapan bir site.
Alexa'yı yükseltmek için birbiri ile rekabete girmiş binlerce hatta yüzbinlerce kişiden bu güne kadar mail almışımdır. 18 yıldır sektörün içinde olan biri olarak size tek söyleyebileceğim. "Kendinizi kandırmaktan vazgeçin" sen alexa yı düşürdün diye kimse senin sitene daha çok özen göstermez. Bu ve buna benzer binlerce araç var siteleri gezerseniz binlerce bununlailgili içerik görebilirsiniz. Ayrıca Alexa için Wmaracı dahil bir çok sitede makale yazdım. Birazını okumuş olsanız Alexa'nın ne olduğunu çözmüş olurdunuz.
1. Kısım: Asla sitenize yapay olan hiç bir şeyi bulaştırmayın.
2. Kısım: Almanya, Çin, Hindistan, Polonya vb kaynaklı hit ve alexa botları ile ilgili çalışmaları satın almayın ve ilgilenmeyin.
3. Kısım: Türkiye'de hit arttırma, değer yükseltme yada alçaltma gibi işler yapanlara itibar etmeyin.
4. Kısım: Özgün içerik ve kullanıcıya doyurucu bilgi sunun.
5. Kısım: Alexa'yı arttırmak istiyorsanız webmasterlara yönelik çalışmalar yapın. (Hemen hemen hepsinde Alexa Toolbar Vardır)
6. Kısım: Her zaman dürüst olun, hile ile bir yere gelinmez "Dünya'nın hiç bir yerinde"
7. Kısım: Artık daha ciddi konular paylaşalım..
Herkese iyi forumlar
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
#Buray Savas Anil , ciddiyim kursude konusuyor olsaydin seni ayakta alkislardim. Bir konu ancak bukadar net noktalanabilir. Saygilar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
sitenin kendisine yararı yok ki başkasına olsun ?
madem alexa dusuruyor niye kendisi daha 3m lerde dolasıyor ?
http://www.alexa.com/siteinfo/http://www.foreverautohits.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
http://www.alexahitgenerator.com Bu da benim sitem. Cidden çok oynama oluyor. Eğer her gün düzenli olarak yapılırsa. Ben uğraşmıyorum sıralama düşsün diye ama otomatik olarak yine iyi bir yerlere geldi sayılır. Yani hiç kasmadan geldi buralara. Kasarsam daha da yükselir ama bu bana hiç birşey vermez. Sonra aşırı şekilde yükseliyor.
http://eksigram.com - instagram türk takipçi ve beğeni hilesi