1- Guzel bir hit icin yaratici ve ozgun olmaniz gerekmektedir. Eger iceriginiz ilgi cekici olursa guzel hit alirsiniz.

2- Seo paketinden kastiniz nedir bilmiyorum ama bahsettiginiz seo yaptirmak ise bu isi yapan cok arkadasimiz var. Eger kendiniz yapmak istiyorsaniz. Sitenizi arama motorlarinin sevdigi sekilde duzenlemeniz gerekir. Title-descriptions-keywords gibi ufak detaylarla baslayabilirsiniz. Sitenizi webmaster tools a kaydedin vw sitemap gonderin. Pingler veya pingomatik gibi sitelerden ortalama 3 gunde bir ping alin. Sosyal paylasim sitelerinde sayfa acin veya yazilarinizi paylasin. Dahada uzar yapilacaklar fakat simdilik esas olarak bunlar onemli.

3- Ben google da arama yaptigimda genelde .com uzantili siteleri tercih ederim. Muhtemelen sizde oyle. Bu bunye blogspotu virus sanip girmeyenleride gordu. Ama yinede baslangic icin blogger iyidir.

4- Sosyal imlemeye tepkisini tahmin edemezsiniz cunku sitenin durumuna bagli olarak kesin bi sonuc alinabilir. Sitenizin 1haftalik oldugunu soyluyorsunuz. Cok fazla ping, imleme ve backlink ozellikle yeni siteler icin tehlikelidir. Cunku botlar spam olarak algilar ise sandbox a dusebilir ve birdaha siteniz google sonuclarnda cikmayabilir.



Sabirli olun siz sitenin hakkini verirseniz sitede size hakkinizi verecektir. Saygilar. :)