Merhaba ,
Uzun zaman önce bıraktığım işime maddi sıkıntılarım dan dolayı geri dönüyorum.İş vermeden önce konu içerisinde ki her türlü yazıyı dikkate alarak okumanızı diliyorum.
Konuya giriş yapmadan önce şöyle bir açıklama da bulunmak istiyorum.Piyasa da bir çok bu işleri yapan arkadaşım , abim ve ya ablam var ben işimde onlardan iyiyim profesyonelim tarzından bir şey söylemiyorum fakat aldığım işi sonuna kadar en iyi şekilde götüreceğimin garantisini veriyorum..
Hakkımda :
Adım Deniz Soyadım DEMİRCİ Sakarya da Lise 2.Sınıf Sayısal öğrencisiyim vbulletin işlerini yaklaşık 2-3 yıldır yapıyorum gün geçtikçe kendimi geliştiriyor ve işime odaklanıyorum.
vBulletin Kurulumu (3.8.7-4.2.1)
*Elimde bulunan temaları beğenmediğiniz takdirde herhangi bir temayı bana örnek göstermeniz kurulum için yeterli olacaktır.
*Dilediğiniz eklenti olabilir bu konuda serbestsiniz.Ek olarak arttırmak isterseniz eklenti başı 2 tl talebimdir.
Logo & Rank Tasarımı
*Müşterilerime tema ve kurulum dahilinde grafik olarak kendilerini eksik hissetmemeleri açısında bu hizmeti de kendim vermekteyim.
Güvenlik Açıklarının Kapatılması
[SIZE="1"]*Her ne kadar kullanmış olduğum dosyalar orjinal olmasına rağmen sistem gözden geçirilip kurulum esnasında tarama yapılmaktadır.[/SIZE]
Türkçeleştirme
*Piyasa da yer alan Dil Paketleri sizlere %100 türkçe desteği vermez artık benimle bu mümkün !
[CENTER]SEO Çalışmaları
*URL - Sitemap ve bütün arama motorlarına opt. özenle yapılmakta ve düzgün sonuçlar elde edilmektedir.
Paket Fiyatı : 40 TL
Yaptığımız SEO çalışmaları müşterilerimizin SEO puanı olarak sınıflandırılmasında %89 olarak puan almaktadır 0 hata oranı ile.
130 adet arama motoruna kaydı yapıldıktan sonra özen ile içeriğe göre keywords ve descriptionları belirlenmektedir.Kısa süre içinde elde edilen sonuçlar ile %100 müşteri memnuniyetini sizlere veriyorum.Tek olarak vBulletin SEO ve Arama Motoru Kayıt işlemleri için
20 TL Talep etmekteyim.
Forum görünümü ve iskeletine uygun tema grafikleri ve ranklar
Potsbit çalışması
Ayriyeten 15 TL taleb etmekteyim.[/CENTER]
Tekil İş Yaptırmak İsteyenler
Kurulum = 10 TL
Rank = 10 TL
Logo = 10 TL
Tema = 30 TL
NOT : İlk verilen 40 TL lik ürünün altında yer alan bilgiler pakete dahildir.
İletişim;
Facebook : Facebook.com/Nginx
Twitter : twitter.com/RootEvren
GSM : PM ile İsteyiniz.
Mail : root@mmodevri.com