İlk önce alttaki talimatları deneyin.
Internet Explorerde Kaldırma İçin


Masaüstünüze gelin.
İnternet explorer arama motorunuzun kısayoluna sağ tıklayın.
Özellikler deyin.
Bu bölümdeki hedef sekmesinde yer alan ‘”C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe .v9.com/gls/gls_1327422345_716708 kısmı
”C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exewww.google.com.tr olarak değiştirin.

Eğer bu işe yaramazsa;
Yine masaüstünüzdeki kısayola tıklayın.

Hedef Bul deyin.
Burada bulunan hedefi masaüstünüze yine kısayol olarak gönderin ve eski kısayolunuzu silin. hepsi bu kadar…
Chrome'de Kaldırma İçin

Tarayıcınızın giriş sayfasına V9TR Arama Motoru illet oldu, nasıl kaldıracağınızı bilmiyorsunuz. V9TR büyük ihtimalle indirdiğiniz bir programı kurarken veya bir uygulamayı aktif ederken sisteminize girmiştir. V9TR Toolbar tarayıcının anasayfasını kendi google özel aramasıyla değiştirerek huzurunuzu kaçırıyor.

V9TR virüsü nasıl temizlenir, v9tr toolbar kaldırma, v9tr virüsü, v9tr toolbar virüsünü bilgisayarımdan nasıl temizlerim gibi illet sorunlarla bir daha karşılaşmamanız için sizlere bu yazıyı hazırladık.

Google Chrome’dan V9TR Toolbar Virüsünü Temizleme ve Kaldırma

1. Program Ekle / Kaldıran gidin. Oradan V9TR adına sahip tüm programları kaldırın.
2. Chrome Tarayıcınızın eklentilerini kontrol edin. Adres satırına “chrome://extensions/” yazdıktan sonra listelenen eklentilerden V9TR adını taşıyanları kaldırın.
3. V9TR uzantısı Chrome’da Flash Player adı altına uzantı olarak gizlenmiştir. Yine Chrome Uzantılardan “chrome://extensions/” Flash Player uzantısını kaldırın. Bu V9TR virüsünün kendisidir. FlashPlayer adı altına gizlenmiştir.
4. Google Chrome simgesine sağ tıklayın > Özellikler > Kısayol > Hedef > Burada olması gereken adres şu olması lazım “”C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe”" bunun dışında bir uzantı varsa, yani chrome.exe’den sonra www. ile başlayan V9TR Virüsünün linki geliyorsa onu silin ve işlemi kaydedin.

teknolojinator.org 'dan alıntıdır.


Olmadı mı? Buyrun gerisi benim hikayem.
Arkadaşlar yine başıma bir bela geldi ve bende uğraşmak için çok uğraştım.İnternette ki tüm talimatları denedim ama ya eksik yaptım, ya da onlarda bir yanlışlık vardı.Çünkü tarayıcıların eklentilerinde bulunan Flash Player ve NewTwitter'a gizlenmişti v9tr.com belası.Tarayıcıdan veya özelliklerden de kalkmadı.

2 hafta sonra yani bugün tam format atacaktım ki, avast virüs programını indirdim.Sonra tarama yaptım olmadı.

Ama yine aynı programdan alttaki talimatları uygulayarak sorundan kurtuldum.





Yardıma ihtiyacı olan varsa buranın altına yazabilirsiniz.