-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
web sitesi yönetme hakkında bilgisi olmayanların kuracağı bir site için;
1) en basit web sayfa tasarlayıcılar veya yöneticiler nelerdir?
2) Deneyim edinilmiş firmalar ve memnuniyet nedir?(özel msj olarak cvp)
3) bir hostingde bulunması geren özellikler neler olmalı?
4) blog sitesi yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler neler?
5) bir blog sitesi yaptırmanın ortalama fiyatı nedir?
deneyimli ve bilgili kişilerden bilgi rica ediyorum.
cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ama bu işin standartları nedir veri hızı nedir bilmiyorum. ayrıca bir site var reklam amaçlı yazmıyorum bilgi almak amacındayım
netkurulum . c om diye bir site var çok yeni sanırım. amacım finans bloğu kurmak. bu siteyi yönetmesi çok basit. tam bana göre sizce almalımıyım? başka bu gibi bir site var mı bildiğiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevap: Burada programdan bahsediyorsun sanırım. Program olarak ben bundan 10 sene önce, ilk web sayfasını Web Page Maker gibi çok düşük boyutlara sahip, basit bir programla yaptım. Fakat imkanları çok kısıtlıydı ve doğal olarak kaliteli sayfalar ortaya çıkmıyordu. Günümüzde ki basit web programı tavsiyem Dreamweaver, gelişmiş web programı tavsiyem Visual Studio 2012
Cevap: Piyasada bir sürü web tasarım firması var. Hiç biri için hiç kimse mükemmel diyemez. Elbet hepsinde az da olsa sorun vardır. Hem çalıştığım firmalardan hemde kendimden biliyorum.
Cevap: Bir hostingte bulunması gereken özellikler değil sizin ihtiyacınız olan özellikler önemlidir. Web Sitenizin tahmini ziyaretçi yoğunluğunu, türünü ve amacını göz önünde bulundurarak web hosting alırsınız. Tabi bununla beraber adı sanı duyulmamış, sağda solda kötü referansları olan hosting firmalarından uzak durmakta da fayda var.
Cevap: Blog sitesi yaptırırken dikkat edilecek bir şey yok. Blog deyince akla Wordpress gelir. Wordpress'te 5 dakikada kurulduğundan dikkat edilmesi gereken bir şey yoktur.
Cevap: Tasarım bazlı bir şey istemiyorsanız, kurulsun, bırakılsın, gerisini ben yaparım diyorsanız Wordpress blog hosting+domain olmak üzere 150 liraya kurulabilinir.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dreamweawer şuan en kolaylarından biri oldukça fazla özellik sunuyor tabiki bir yere kadar.
Bir çok web tasarım firması bulunuyor.Senin bütçene göre seçmen gerek eğer düşük bir bütçen varsa ucuza veb sitesi yapanlar var fakat pek sağlıklı değil.Eğer yüksek bir bütçen varsa resmi iş yaparsın ve hak idda edebilirsin bu da önemli bir nokta.
Senin istediğin özelliklere göre değişe biliyor.Fakat hosting firmasının resmi çalışmasına dikkat et eğer gidebiliyorsan ofislerine git görüş ayrıca firma hakkındaki yorumları da oku.
Blog sitelerinde ne tür bir blog olacağına göre değişiyor.Mesela bir kişisel blog ise daha çok çizimler ve maskotlar ön plana çıkıyor.Eğer bir teknoloji sitesi ise işlevsellik,tasarım ve kolay kullanım ön plana çıkar.Tabiki reklamların ziyaretçiyi rahatsız etmemeside önemli bir etken.
-Sadece domain,hosting,kurulum 10-150 tl tutar.Ama ben özel tasarım veya özel script istiyorum dersen fiyat yükselecektir tabiki.Wordpress tema yaptırmak script yaptırmaktan biraz daha ucuz fakat senin istediğin temaya göre değişir bu durum.Yani sen çok iyi bir site istiyorsan yüksek bir fiyat alırsın ama basit br site istiyorsan daha düşük bir fiyat alırsın.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Web page maker programı ile görsel olarak hızlı ve çok kolay site tasarlayabilirsiniz. Kodlama yapısı olarak profesyonel değil ancak kullanım kolaylığı bakımından on numara bir programdır.
Sitesi:
http://www.webpage-maker.com
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ama bu işin standartları nedir veri hızı nedir bilmiyorum. ayrıca bir site var reklam amaçlı yazmıyorum bilgi almak amacındayım
netkurulum . c om diye bir site var çok yeni sanırım. amacım finans bloğu kurmak. bu siteyi yönetmesi çok basit. tam bana göre sizce almalımıyım? başka bu gibi bir site var mı bildiğiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer kod yazmada uzmansan Dreamweaver. Haa, yok ben anlamam o işden dersen, Adobe'nin yaptığı Muse programını kullan. Hem kullanışlı, hem menüleri, logoyu içeriği istediğin gibi taşıyıp düzenlersin..
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en basit şekilde site kuracaksan blogger veya wordpress.org dan blog açabilirsin. daha basiti yoktur
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Hukukçu
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En basit ve en etkiliweb sayfası tasarlayıcısı beyindir. Notepad ile beyin yeterli. Belki Notepad++. Biraz da Photoshop olsa fena değil.
i have a bad feeling about this | Hetemele.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
valla ben şöyle genel bir cevap yazmak istiyorum. bir site yapılacaksa bir program kullanmak çok saçma oluyor bence çünkü program sizin kafanızdaki şeylerin nokta atışını yapamaz gereksiz kodlar barındırır vs. İşin uzmanı olan kişiler kendi elleriyle özenle ince ayrıntısına kadar kodlaması lazım. Firma felan diyorsan ben hiç firma işine girmem derim yani firmalar çok para alır onun yerine işinde başarılı tekil arkadaşlarla çalış ama herşeyden önce kişinin referanslarına bak.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı