Berkay adlı üyeden alıntı

Hayır ben kaldırmam fakat türk kullanıcıları tanıyorsunuz mutlaka kaldıranlar olacaktır o açıdan söylüyorum benim için bir problem yok banner durabilir fakat birde premium üyelik olayına gelelim.Bu servisinizden kazanç elde etmenizi kabul ederim doğrudur fakat kimse google analytics dururken böyle bir servis için ücret ödemeyecektir bunun yerine google adsense veya siteye özel reklamlar alırsanız kullanıcı sanıyız çok daha fazla artacaktır.

projeye verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ederim, siteye ait sayaç koduna yeni bir seçenek daha ekledim, yeni seçenek ile sadece script kodunu sitenize ekleyebilirsiniz, tabi destek vermek için seçenek 1'i kullanmanız bizim için daha iyi olacaktır, premium üyelik için kod istatistiklerindeki limitleri artırmayı düşünüyorum, şuan limitler son 100 kayıt ile sınırlı, daha fazla kişiye hizmet vermek için böyle bir limit koymayı uygun gördüm, premium üyelik için bu limiti 1000 yapmayı planlıyorum

occipital adlı üyeden alıntı

oksipital olarak ön kayıt oldum

ön kayıt başvurunuz değerlendirilmiş ve davetiyeniz gönderilmiştir, projeye destek olduğunuz için teşekkür ederim