değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Ek Olarak:
TradeOne adlı üyeden alıntı
1- Siyah header / footer güzel dursa da kadınlara yönelik bir site için uygun bir renk değil, beyaz veya güzel kırmızı-pembe karışımları kullanabilirsiniz.
2- Slider'ı her sayfaya koymayın.
3- Sol kolona bir başlık koyun. Sol kolonun içerik sırasını öncelikle yapılan işlere ayırın hatta sola ikinci bir bölüm açın konuları oraya yazın.Genel konularla sitenin sunduğu hizmetler birbirine karışık vaziyette verilmiş.
4- logoyla da siz ilgileniyorsanız logoyu biraz küçültün çok gerekli değilse Doğum Koçu yazısını hem küçültün hem fontunu da biraz daha nazik yapın. renklerini de yeni header renklerine göre değiştirin. Mümkünse o anne bebek logosunu icon olmaktan çıkarın daha sevecen bir şekilde yeniden yorumlayın. Veya en azından arka planını beyaz-pembe renklere çekin.
5- Yazılarla kim ilgileniyorsa söyleyin birincisi smiley kullanmasın, ikincisi biraz kaba kullanımlar var hamilelikte cinsellik başlığında, üçüncüsü yaratmak sözü ile ilgili kullanımlarda çok dikkat edin, malum Türkiye şartları, çok ciddi tepki alabilirsiniz.
6- NLP Sayfasından direkt backlink vermişsiniz, bu site açılan o sitenin ön yazısı, broşürü, gateway sayfası gibi olmuş. Böyle ise kalsın ama değilse düzeltmek lazım.
7- Aşağıya grubun derneğin firmanın ünvanını/adını koyun. İnsanlar verilen adrese gidince ne diye bulacaklar sitenin merkezini?
Benim fikirlerim bu yönde, genelde iyi bir çalışma olmuş, tebrik ederim.
Kolay gelsin.
Öncelikle bu kadar inceleyipte bu kadar satırı yazdığınız için teşekkür ederim.
Sıralamalarınıza gelirsek.
1. De aslında sizinle aynı fikirdeyim. Ama birazda söz sahibi müşteri olduğu için onun dediğinide yapmak zorundaydım. Kadınlara yönelik sitede genelde pembei kırmızı ve mor kullanma taraftarıyım aslında.
2-Slider hersayfada göze batsın diye koydum. Yani göze hitap ediyor diye.
3-Dediğiniz gibi yapılabilir aslında aklıma gelmedi değil fakat linklerde kategorilendirme yapma imkanım olmadığı için yapmadım.
4-Logoyla ilgili ben ilgileniyorum. dediğinizi dikkate alıcam. Ama font hoşuma gitti. Önerebileceğiniz font varsa denerim.
5- Yazılarla ben ilgilenmiyorum. Aslında o yaratmak sözcüğü benimde hiç hoşuma gitmedi fakat site sahibi ne isterse onu yapmak zorundayım.
6- Dediğiniz gibi sayfa bizimle alakalı güvenilir yani problem yok.
7- Şuanda aslında firma değil. bireysel hizmet veren bir şahısa ait.
bu arada çok iyi gözlemcisiniz.Tekrar teşekkürler