-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Avg hiç kullanmadım kullanmamda.Bilgileri alıyorda olabilir yani neden olmasın herşey olabilir.
holyturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bakın bu forumda güvenlik olayında belki benim kadar çok bilgi sahibi olan nadirdir bu konularda.Şimdi AVG nin rapor yolladığını söylemişler.Doğru olma ihtimali yüksek fakat bu tehdit içeren bir durum ortaya koymuyor.Ayrıca AVG gibi nod32,kaspersky,avira ve dahası bu sistem ile kendini geliştiriyor.Bilgisayarda tarattığınız dosyaların kopya kodlarını anında geliştirici ekibe yolluyor ve inceleme sonrasında zararlı olduğu ortaya konursa o kodlar virüs olarak birdahaki antivirüs güncellemesinde ortaya konuyor.Yani içiniz rahat olsun bu konuda:) O firmalar sizin güvenliğiniz için ve kendini geliştirmek için bu sistemi kurmuşlar.Aynı zamanda internetten tarattığınız dosyaların bir kopyasını yine antivirüs kuruluşlarına ileten siteler de mevcut (jotti.org,virustotal.com....).
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kimsenin bilginizi çaldığı yok bütün Anti-Virüsler aynı işi yapıyor sadece kimi profesyoneldir kimi de amatördür...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
avg yanlış hatırlamıyorsam daha önce kullanmıştım kısa süreliğine sonradan avira ya döndüm :) gayette iyi avira
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Engineer Student
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hahahahaha :DD antivirüs programı kullanmamanın yararları.. :DDD
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Avast baba varken diğerleri hikaye.Benim fikrim :)