lostyazilim
tr.link

Yeni başladım Sitenin parasını nasıl çıkarırım

17 Mesajlar 1.882 Okunma
acebozum
tr.link

dadava dadava WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web Programlama
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 3 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

pcse7en adlı üyeden alıntı

Kimseyi kötülemek istemem ama forumda kısa bir araştırma yaparsan webadam ile yaşanan sorunları rahatça görebilirsin.

Şu ana kadar 10'dan fazla firma ile çalıştım en ucuz eşittir kalite uyumunu bir tek Webadam'da gördüm. Müşteri hizmetleri de gayet iyi lütfen firmayı karalamayalım. Bazı ufak tefek sorunlar yüzünden güvenebileceğimiz ve sağlam Türk Host firmasından biri daha kapanmasın. Anlayışın için teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

pcse7en pcse7en Teknoloji Editörü Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci - Teknoloji Editörü
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

dadava adlı üyeden alıntı

Şu ana kadar 10'dan fazla firma ile çalıştım en ucuz eşittir kalite uyumunu bir tek Webadam'da gördüm. Müşteri hizmetleri de gayet iyi lütfen firmayı karalamayalım. Bazı ufak tefek sorunlar yüzünden güvenebileceğimiz ve sağlam Türk Host firmasından biri daha kapanmasın. Anlayışın için teşekkür ederim.

Hocam haklısınız ama hosting alırken oldukça araştırdım ve webadam hakkında yaşanan problemler 1 değil 2 değil bir sürü
Özellikle büyük problem çıktığında destek verilmiyor

www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi

dadava dadava WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web Programlama
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 3 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Her şeyde kusur olur bir denemeni öneririm :) Ön yargı olmasın yeter yoksa sizde haklısınız.

west27 west27 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 9 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
BURAYI bir oku belki yardımcı olur :)

wmaraci
wmaraci

meehmetcanhoroz meehmetcanhoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 18 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

Kimseyi kötülemek istemem ama forumda kısa bir araştırma yaparsan webadam ile yaşanan sorunları rahatça görebilirsin.

hocam 2011 senesinden beri webadamla çalışıyorum chip dergisinden çıktığından beride baya oraya yöneldim şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. inanırmısın isimtescil den sql2012 li sunucum var ayda 2 kere mysql leri bozuluyor her ay mysqllerim sıfırlanıyor. web adamda kaç senedir aynı hizmeti alıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım cpu dışında. cpu içinde gereksiz scriptleri kurmuyorum şahsen

pcse7en pcse7en Teknoloji Editörü Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci - Teknoloji Editörü
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

meehmetcanhoroz adlı üyeden alıntı

hocam 2011 senesinden beri webadamla çalışıyorum chip dergisinden çıktığından beride baya oraya yöneldim şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. inanırmısın isimtescil den sql2012 li sunucum var ayda 2 kere mysql leri bozuluyor her ay mysqllerim sıfırlanıyor. web adamda kaç senedir aynı hizmeti alıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım cpu dışında. cpu içinde gereksiz scriptleri kurmuyorum şahsen

Hocam zaten sıkıntı cpu ile başlıyor. Webadam cpu konusunda oldukça kısıtlamaya gidiyor ve buda kullanıcıyı üzüyor

www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi

meehmetcanhoroz meehmetcanhoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 18 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

Hocam zaten sıkıntı cpu ile başlıyor. Webadam cpu konusunda oldukça kısıtlamaya gidiyor ve buda kullanıcıyı üzüyor

hocam reseller yada aylık vds al ki fiyatları hemen hemen aynı cpu konusunda sıkıntı çekmezsin şahsen adamların ben her şeyi seviyorum sorunsuz hizmet veriyorlar yani bana verilen hizmet bu şekilde. cpu içinde reseller ayda vds alın hiç bir sorun kalmaz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al