pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dadava adlı üyeden alıntı
Şu ana kadar 10'dan fazla firma ile çalıştım en ucuz eşittir kalite uyumunu bir tek Webadam'da gördüm. Müşteri hizmetleri de gayet iyi lütfen firmayı karalamayalım. Bazı ufak tefek sorunlar yüzünden güvenebileceğimiz ve sağlam Türk Host firmasından biri daha kapanmasın. Anlayışın için teşekkür ederim.
Hocam haklısınız ama hosting alırken oldukça araştırdım ve webadam hakkında yaşanan problemler 1 değil 2 değil bir sürü
Özellikle büyük problem çıktığında destek verilmiyor
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her şeyde kusur olur bir denemeni öneririm :) Ön yargı olmasın yeter yoksa sizde haklısınız.
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
meehmetcanhoroz adlı üyeden alıntı
hocam 2011 senesinden beri webadamla çalışıyorum chip dergisinden çıktığından beride baya oraya yöneldim şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. inanırmısın isimtescil den sql2012 li sunucum var ayda 2 kere mysql leri bozuluyor her ay mysqllerim sıfırlanıyor. web adamda kaç senedir aynı hizmeti alıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım cpu dışında. cpu içinde gereksiz scriptleri kurmuyorum şahsen
Hocam zaten sıkıntı cpu ile başlıyor. Webadam cpu konusunda oldukça kısıtlamaya gidiyor ve buda kullanıcıyı üzüyor
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi