Drupal, Wordpress, OpenCart gibi yazılımlarla bu iş yürümez. Bunlar insanları kandırmak paralarını almak için dönüştürülmüş sistemlerdir. Ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin.
Çoook yanlış gelmişsiniz arkadaşım.
Bir tarafı yücelteceğim derken öbür tarafı batırmanız çok anlamsız olmuş.
bir de açık kaynak kodlu sistemler hakkında "insanların paralarını almak için" demeniz tam abes kaçmış.
Buyrun Yüzlerce başarılı opencart sitesi
Wordpress ve Drupal zaten içerik yönetim sistemidir, direkt olarak alışveriş sistemi değildir, ama alışveriş sepeti eklentileri / temaları vardır.
Zaten bizim temel sıkıntımız bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
Ek Olarak:
Hepsini cevaplayacak bilgiye sahip değilim.Fakat aşağıdaki sorunu elimden geldiğince cevaplayacam.
-Tedarikçiler nasıl bulunur?
-Tedarikçi bazı firmalar bulunuyor nasıl işlediğini tam bilmiyorum fakat yüksek bir sermaye gerekiyor bu işler için bildiğim tedarikçiler: penta,arena... gibi firmalar var fakat kurumsal olmazsan sana ürün vereceklerini hiç sanmam sana bir ürün listesi yolluyorlar xml formatında sende onları alıp sitene yerleştiriyorsun tabiki her gün güncel tutman gerek stok durumu fln için.Bunun için satılan programlar var onlarda bir kaç bin tl civarı yanlış hatırlamıyorsam 10000 tl civarı fiyatları.
-Tedarikçiler nasıl bulunur?
-Tedarikçi bazı firmalar bulunuyor nasıl işlediğini tam bilmiyorum fakat yüksek bir sermaye gerekiyor bu işler için bildiğim tedarikçiler: penta,arena... gibi firmalar var fakat kurumsal olmazsan sana ürün vereceklerini hiç sanmam sana bir ürün listesi yolluyorlar xml formatında sende onları alıp sitene yerleştiriyorsun tabiki her gün güncel tutman gerek stok durumu fln için.Bunun için satılan programlar var onlarda bir kaç bin tl civarı yanlış hatırlamıyorsam 10000 tl civarı fiyatları.
Ne yaptınız öyle 10.000 falan, NASA vasıtasıyla uzaya çıkmayacak adam, site açacak :)
toptancılar size API vasıtasıyla fiyat ve stok durumlarını sağlarlar çoğu da ücretsizdir, siz de sitenize curl, rest vs gibi tekniklerle entegre edersiniz..Siz firmanın envanter takibi için kullandığı muhasebe yazılımı gibi bir şeylerle karıştırmışsınız ki onlar çok ayrı konular, işletme yönetimiyle ilgili.
diyeceğim o ki araştıralım, sapla samanı karıştırmayalım.