Sitede ki olayın virüs ile format atmanın ne alakası var sitede virüs var ise kodlardan temizlersin bilgisayara format atman mantıksız. Wordpress kullanıyorsun pop-up kodunu bulmak çok kolay. Gir görünümden temanın ayarlarına ctrl+f yöntemi ile pop-up da çıkan siteyi arat ya da bilmediğin kod var ise sil eğer halen bilmiyorsan bu işi en erkenden bırak. Arka çıkın diyorsun da bir şey bilmeden giriyorsun ve öğrenmeye yönelmiyorsun nesine arka çıksınlar. O temadan bende kullandım TrendWpnin teması gayette güzeldir ki hiç bir sorun yaşamadım sen temadandır sorun diyorsun. Ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Kişisel Blog dediğin pop-up alıp adult reklam yayınlatmak sağı solu butonlarla doldurmak ve işi olmayan konular yazmak değildir unutma...
Tüm php açıklarına baktım kodları didik didik ettim birşey yapamadım ftpden baktım yok. Düzenleyiciden baktım yok. Adult sitesi açılıyor diyorsunuz fakat ben göremiyorum.
Lütfen bu olayı çözecek olan varsa bilgileri verebilirim. Bi yardımcı olun ne olur.
Pop-up kodu var ama bulamıyorum nerde olduğunu.