crookersss adlı üyeden alıntı

Benim ilk dikkatimi çeken şeylerden birisi, Google'ında dikkatini çekmiştir sanırım.

1 - Favicon kullanmıyorsun,
2 - Sayfanı açtığımda ekranın solunda slider sayfa numaraların gözüküyor kod hatası var,
3 - Sitende yayınladığın bazı içerikleri kopyalayıp arattım ve birebir aynı yazılardan onlarca buldum. (Google politikalarından biriside özgün içeriktir.)
4 - Google Yayıncı ve Reklamveren'lere en çok saygı gösteren firmalardan birisidir. Sahte tıklama ile reklam gösterimi yapılmasının yayıncıdan çok reklam verene zarar olduğunu düşünür ve reklamı durdurur. Kendi reklamlarınıza bir kere bile tıklasanız bu ban sebebidir.
5 - Sitenizin anahtar kelimeleri ise çok fazla gereksiz bir şekilde aynı kelimeleri kullanıyor. Google bot için s ve ş aynıdır bunu tekrar tekrar yazmanıza gerek yok
( bayram, bayramişleyen, bayramisleyen, Bayram, Bayram İşleyen, Bayram İsleyen, Kişisel Web Sitesi, Kişisel Blog, Bayram İşleyen Blog, Bayram İşleyen Kişisel Blog, Bayram İşleyen Kişisel Web Sitesi )

Benim dikkatimi çeken şimdilik bunlar dostum umarım tekrar hesabına geri kavuşursun iyi forumlar..

Öncelikle;

1-Favicon kullanıyordum. Bozuldu. Bunun sorun teşkil etmeyeceğini düşündüğüm için önemsemedim.

2-Ekranın solunda gözüken Slider numaralarının resmini çekip atabilir misiniz ? Ben göremiyorum.

3-Site açıldığından beri, tek bir kopya içerik yazmadım. Hepsi kendi makalem. Acaba bulduğunuz onca yazılardan sadece 2 tanesini paylaşır mısınız ?

4,5- Haklısınız.