lostyazilim
tr.link

Domain Rekabeti

21 Mesajlar 2.579 Okunma
lstbozum
tr.link

Orhan1 Orhan1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

ben çok dizi sitesi ile blog açtım en iyiside .org dur tabikide uzantıyla iş bitmiyor ama bana sorarsan .org derim .com felan hikaye.

Tavsiyeniz için teşekkürler.

Rotasiz adlı üyeden alıntı

Com Tr alın hocam bir yol alacaksanız garanti alın.

Tavsiyeniz için teşekkürler.

aHoruz adlı üyeden alıntı

dizi sitesine adsense koyamazsın

Neden Hocam?

wmaraci
reklam

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
farketmez hepsi olur. tr uzantılar daha iyi bence...

Orhan1 Orhan1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

farketmez hepsi olur. tr uzantılar daha iyi bence...

Tavsiye için teşekkürler.

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)
bir siteye adsense ekleyecekseniz telif hakkı sizde olmayan hiç bir içeriği yayınlayamazsınız. dizi paylaşımı yasal sorumluluklar taşıyor, adsense hesabınız çok geçmeden banlanır. hiç adsense kullanan dizi ve ya film sitesi gördünüz mü siz?

wmaraci
wmaraci

FilmlerBizden FilmlerBizden Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek SERBEST MESLEK
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 263 / 82
  • Ticaret 2, (%100)
adamlar kel alaka domainlerle neler yapıyor... Kardeşim ilgilenmene bağlı. çalışmana bağlı. amacın hit değil mi? com alıp 1k hitin olacağına org al 10k olsun. misal yani bu. önemli olan seo ile bodoslama dalışın ve aramalarda önde olman. ha diyorsanki beni gugıl hitleri bağlamaz ben marka oluşturmak istiyorum, o zaman biraz daha domain önem kazanır işte.

sUstundag sUstundag Makale Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek AŞÇI
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 26 / 110
  • Ticaret 10, (%100)
telif hakkı sizin olmayan bir yayını hala yayınlanırken paylaşacaksınız ve bu da yetmez gibi üstüne bir de adsense ile gelir elde etmeye kalkacaksınız :) preh preh preh ...

Üstelik google'ye gugıl diyen insandan yukarıda saydığım koşullara rağmen marka olma yolunda tavsiye de alıyorsun : )

Allah bilir çarşaf çarşaf erotiği çoktan geçmiş katmerli reklamlar da eklersin sen marka olma aşamasında! Neyse başarılar...

Iff sıkıldım.

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)

0mh3r adlı üyeden alıntı

kesinlikle önermem .net bikere ticaret siteleri için ve googleden arama yapınca kesinlikle uzantısı .com olana girerim ve insanların aklında .com daha kalıcıdır.

Ben '.net'i kar amacı gütmeyen kuruluşlar için olduğunu biliyordum bir yanlışlık olmasın?
domaintescille

kişi bu mesajı beğendi.

mehmetxx7 mehmetxx7 Turizm Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Uzanti pek fark etmiyor com,net,org kim işini iyi yaparsa o karşılığını aliyor.Reklam olarakta birsürü firma var at reklamını keyfine bak
domaintescille

kişi bu mesajı beğendi.

chemistrap chemistrap WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Seyyah-ı Avare
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 20 / 67
  • Ticaret 2, (%100)
Kardeşim , uzantının dizi sitelerinde "bana göre" hiçbir önemi yok. Kaldı ki sen spesifik bir dizi üzerinden gidiyorsan zaten hedefin belli bir kesim uzantıya neden takılıyorsun ki ? Amacın sadece paylaşmak olmadığı zaten belli adsense alacağım diyorsun ( adsense alamazsın arkadaşlarda belirtmiş zaten ) yani reklamlardan para kazanma peşindesin. Yerinde olsam xxxdizi.info alırım daha ucuza gelir hatta xxxdiziizle.com/net/org/info artık hangisi işine geliyorsa onu alırım. Neden ; çünkü bu kesimin belkide %1'i sadece aklında olan bir siteden dizi izlemeye gider geri kalanı google'a bu diziyi aratıp ilk çıkan sayfalardan birine tıklar e madem senin de amacın reklamlardan para kazanmak ziyaretçiyi kaçırmayacak sekilde reklamlarını koyarsın sonra da içeriklerini "kendin" hazırlayıp kullanıcıya sunarsın. Zaten insanlar sitede "rahatça" dizi film izleyecekleri siteleri görmek ister. Bunu sağlarsan işi bitirmiş olursun.

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

dizi sitesine adsense koyamazsın

bir siteye adsense ekleyecekseniz telif hakkı sizde olmayan hiç bir içeriği yayınlayamazsınız. dizi paylaşımı yasal sorumluluklar taşıyor, adsense hesabınız çok geçmeden banlanır. hiç adsense kullanan dizi ve ya film sitesi gördünüz mü siz?

sUstundag adlı üyeden alıntı

telif hakkı sizin olmayan bir yayını hala yayınlanırken paylaşacaksınız ve bu da yetmez gibi üstüne bir de adsense ile gelir elde etmeye kalkacaksınız :) preh preh preh ...

Üstelik google'ye gugıl diyen insandan yukarıda saydığım koşullara rağmen marka olma yolunda tavsiye de alıyorsun : )

Allah bilir çarşaf çarşaf erotiği çoktan geçmiş katmerli reklamlar da eklersin sen marka olma aşamasında! Neyse başarılar...

Bazı arkadaşlar dizi sitelerine adsense koyamazsın demiş ? ben bunun bir çok örneğini biliyorum yapabiliyorsunuz . örnek sitelerin adresini vereyimde bunlar nasıl koymuş açıklama yapın o zaman ? varan 1 : http://www.kurtlarvadisi2023.ru/ varan 2 : http://www.medcezirizle.biz/ varan 3 : http://www.tatarramazan.biz/ varan 4 : http://tatar-ramazan-izle.blogspot.com/ ve bir çok örnek daha var , her dizinin böyle siteleri var ve bir çok hit kazanıyorlar , bende 20 dakika dizisi ile 25 bölümlük bir dizide 2milyon görüntüleme kasmıştım.

arkadaşta böyle bir site açıcak sanırsam , ve siz dizi sitelerine adsense koyamazsınız diyorsunuz ?

Birde com.tr için belge gereklidir ve bence gereksiz com.tr almak sonuçta dizi bitince sitede bitiyor , o yüzden gereksiz.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al