Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
farketmez hepsi olur. tr uzantılar daha iyi bence...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
bir siteye adsense ekleyecekseniz telif hakkı sizde olmayan hiç bir içeriği yayınlayamazsınız. dizi paylaşımı yasal sorumluluklar taşıyor, adsense hesabınız çok geçmeden banlanır. hiç adsense kullanan dizi ve ya film sitesi gördünüz mü siz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adamlar kel alaka domainlerle neler yapıyor... Kardeşim ilgilenmene bağlı. çalışmana bağlı. amacın hit değil mi? com alıp 1k hitin olacağına org al 10k olsun. misal yani bu. önemli olan seo ile bodoslama dalışın ve aramalarda önde olman. ha diyorsanki beni gugıl hitleri bağlamaz ben marka oluşturmak istiyorum, o zaman biraz daha domain önem kazanır işte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
telif hakkı sizin olmayan bir yayını hala yayınlanırken paylaşacaksınız ve bu da yetmez gibi üstüne bir de adsense ile gelir elde etmeye kalkacaksınız :) preh preh preh ...
Üstelik google'ye gugıl diyen insandan yukarıda saydığım koşullara rağmen marka olma yolunda tavsiye de alıyorsun : )
Allah bilir çarşaf çarşaf erotiği çoktan geçmiş katmerli reklamlar da eklersin sen marka olma aşamasında! Neyse başarılar...
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzanti pek fark etmiyor com,net,org kim işini iyi yaparsa o karşılığını aliyor.Reklam olarakta birsürü firma var at reklamını keyfine bak
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim , uzantının dizi sitelerinde "bana göre" hiçbir önemi yok. Kaldı ki sen spesifik bir dizi üzerinden gidiyorsan zaten hedefin belli bir kesim uzantıya neden takılıyorsun ki ? Amacın sadece paylaşmak olmadığı zaten belli adsense alacağım diyorsun ( adsense alamazsın arkadaşlarda belirtmiş zaten ) yani reklamlardan para kazanma peşindesin. Yerinde olsam xxxdizi.info alırım daha ucuza gelir hatta xxxdiziizle.com/net/org/info artık hangisi işine geliyorsa onu alırım. Neden ; çünkü bu kesimin belkide %1'i sadece aklında olan bir siteden dizi izlemeye gider geri kalanı google'a bu diziyi aratıp ilk çıkan sayfalardan birine tıklar e madem senin de amacın reklamlardan para kazanmak ziyaretçiyi kaçırmayacak sekilde reklamlarını koyarsın sonra da içeriklerini "kendin" hazırlayıp kullanıcıya sunarsın. Zaten insanlar sitede "rahatça" dizi film izleyecekleri siteleri görmek ister. Bunu sağlarsan işi bitirmiş olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
aHoruz adlı üyeden alıntı
bir siteye adsense ekleyecekseniz telif hakkı sizde olmayan hiç bir içeriği yayınlayamazsınız. dizi paylaşımı yasal sorumluluklar taşıyor, adsense hesabınız çok geçmeden banlanır. hiç adsense kullanan dizi ve ya film sitesi gördünüz mü siz?
sUstundag adlı üyeden alıntı
telif hakkı sizin olmayan bir yayını hala yayınlanırken paylaşacaksınız ve bu da yetmez gibi üstüne bir de adsense ile gelir elde etmeye kalkacaksınız :) preh preh preh ...
Üstelik google'ye gugıl diyen insandan yukarıda saydığım koşullara rağmen marka olma yolunda tavsiye de alıyorsun : )
Allah bilir çarşaf çarşaf erotiği çoktan geçmiş katmerli reklamlar da eklersin sen marka olma aşamasında! Neyse başarılar...
Bazı arkadaşlar dizi sitelerine adsense koyamazsın demiş ? ben bunun bir çok örneğini biliyorum yapabiliyorsunuz . örnek sitelerin adresini vereyimde bunlar nasıl koymuş açıklama yapın o zaman ? varan 1 :
http://www.kurtlarvadisi2023.ru/ varan 2 :
http://www.medcezirizle.biz/ varan 3 :
http://www.tatarramazan.biz/ varan 4 :
http://tatar-ramazan-izle.blogspot.com/ ve bir çok örnek daha var , her dizinin böyle siteleri var ve bir çok hit kazanıyorlar , bende 20 dakika dizisi ile 25 bölümlük bir dizide 2milyon görüntüleme kasmıştım.
arkadaşta böyle bir site açıcak sanırsam , ve siz dizi sitelerine adsense koyamazsınız diyorsunuz ?
Birde com.tr için belge gereklidir ve bence gereksiz com.tr almak sonuçta dizi bitince sitede bitiyor , o yüzden gereksiz.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.