-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam biliyorsan kaldırmayı gel tw'den kaldır. Yapamıyoruz dedik. Virüs felan dediler format dair attım hala bir sonuç yok. Ben internet kafedende giriyorum birşey çıkmıyor. Mobilden giriyorum yine birşey olmuyor. anlamadım.
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Huseyin Kul adlı üyeden alıntı
Hocam biliyorsan kaldırmayı gel tw'den kaldır. Yapamıyoruz dedik. Virüs felan dediler format dair attım hala bir sonuç yok. Ben internet kafedende giriyorum birşey çıkmıyor. Mobilden giriyorum yine birşey olmuyor. anlamadım.
Bakın bu artist konuşmalarınızı ilk öncelikle yaşınıza vererek bu konuşma tavrınızı dikkate almıyorum. Eğer bir işi yapmayı bilmiyorsanız hiç o işe girmeyi bile denemeyin !
Sitenizin teması içerisinde bulunan footer.php dosyasındaki kodlardan en altta olan aşağıdaki belirttiğim kısmı kaldırın.
<script>
var uid = '3887';
var wid = '4102';
</script>
<script></script>
1 kişi bu mesajı beğendi.
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
VatanSever
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu işde yenisin fakat sitenden adult domaine çıkış var
Facebook Yerli Ve Aktif Hesap Satışları
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mertaluc adlı üyeden alıntı
Sitede ki olayın virüs ile format atmanın ne alakası var sitede virüs var ise kodlardan temizlersin bilgisayara format atman mantıksız. Wordpress kullanıyorsun pop-up kodunu bulmak çok kolay. Gir görünümden temanın ayarlarına ctrl+f yöntemi ile pop-up da çıkan siteyi arat ya da bilmediğin kod var ise sil eğer halen bilmiyorsan bu işi en erkenden bırak. Arka çıkın diyorsun da bir şey bilmeden giriyorsun ve öğrenmeye yönelmiyorsun nesine arka çıksınlar. O temadan bende kullandım TrendWpnin teması gayette güzeldir ki hiç bir sorun yaşamadım sen temadandır sorun diyorsun. Ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Kişisel Blog dediğin pop-up alıp adult reklam yayınlatmak sağı solu butonlarla doldurmak ve işi olmayan konular yazmak değildir unutma...
Tüm php açıklarına baktım kodları didik didik ettim birşey yapamadım ftpden baktım yok. Düzenleyiciden baktım yok. Adult sitesi açılıyor diyorsunuz fakat ben göremiyorum.
Lütfen bu olayı çözecek olan varsa bilgileri verebilirim. Bi yardımcı olun ne olur.Pop-up kodu var ama bulamıyorum nerde olduğunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende reklam çıkmıyor ne biliyim :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum kusra bakmada 2-3 kuruş için kişisel bloga ****oğrafik içerik eklicek değilim. En nefret ettiğim olay zaten. Biri browserine virüs bulaşmış diyor. Biri pcde virüs var diyor. Biride sitede virüs var diyor. Eğer bilen varsa gelsin her türlü bilgileri vericem. "forumweb" daha önceden yardımcı olmuştu. Duâcısıyım onun. Sağolsun. Ama bu pop-up iğrençliğini hala kaldıramadım ne yazıkki. Yardım edecek varsa gelsin lütfen.
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-