-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkili Opsiyon vs Forex (İkili Opsiyon mu? Forex mi?)
Ulkemizde ikili opsiyon piyasasi taninmadigindan ve aciklar oldugundan 24option ( simdiki adiyla grandoption ) gibi firmalar bu aciklari kullanarak insanlari dolandirmaktadir. Yuksek kazanc vaadiyle borclu zorda insanlari kandiran bu tarz dolandiricilik sebekeleri kimseye odeme yapmamakta seo yontemlerini kullanarak googlede ust siralarda iyi bir sirketmis gibi lanse olunmaktadir.
Malesef polisimizin gelisen teknoloji ve dolandiricilik yontemlerinde geri kalmis olmasi gerek biz website sahiplerini gerekse halkimizi zor durumda birakiyor.
Google arama motorunda 24option yada simdiki yeni isimleriyle grandoption olarak aratildiginda kendileri hakkinda hep olumlu yazilar bulacaksiniz cunku seo tekniklerine hakim insanlarla yogun olarak halka guc=ven vermek icin bu yontemi kullaniyorlar.
Ancak gercek yatirimcilarla ve site sahipleriyle iletisime gecme sansina sahip olabilirsiniz.Yikilmis yuvalar borc bataginda insanlar dolandirilmis kandirilmis kisiler bulacaksiniz.
Tum bu sebeplerden zaten cok basarili olamayan ancak saf olan bazi insanlari kandirabilen bu tarz sirketlere prim vermeyelim.
Saygilarimizla,
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ulkemizde ikili opsiyon piyasasi taninmadigindan ve aciklar oldugundan 24option ( simdiki adiyla grandoption ) gibi firmalar bu aciklari kullanarak insanlari dolandirmaktadir. Yuksek kazanc vaadiyle borclu zorda insanlari kandiran bu tarz dolandiricilik sebekeleri kimseye odeme yapmamakta seo yontemlerini kullanarak googlede ust siralarda iyi bir sirketmis gibi lanse olunmaktadir.
Malesef polisimizin gelisen teknoloji ve dolandiricilik yontemlerinde geri kalmis olmasi gerek biz website sahiplerini gerekse halkimizi zor durumda birakiyor.
Google arama motorunda 24option yada simdiki yeni isimleriyle grandoption olarak aratildiginda kendileri hakkinda hep olumlu yazilar bulacaksiniz cunku seo tekniklerine hakim insanlarla yogun olarak halka guc=ven vermek icin bu yontemi kullaniyorlar.
Ancak gercek yatirimcilarla ve site sahipleriyle iletisime gecme sansina sahip olabilirsiniz.Yikilmis yuvalar borc bataginda insanlar dolandirilmis kandirilmis kisiler bulacaksiniz.
Tum bu sebeplerden zaten cok basarili olamayan ancak saf olan bazi insanlari kandirabilen bu tarz sirketlere prim vermeyelim.
Saygilarimizla,
TradeOne
Yazılım geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Değerli arkadaşım haram veya helal olmasıyla ilgili atıfta bulunmadım, ikili opsiyonda başta 1000 dolar kazanmanın verdiği hevesle evini ipoteğe verip, 2 ayda 80.000 dolar kaybetmiş birinin yakını olarak konuşuyorum. Birebir yakından inceledim, sistem aynen progressive slot makinaları gibi çalışıyor kesinlikle gerçek piyasa verileriyle ilgisi yoktur. tam yükseğe yatırdığınız para evet artıyor derken eğer sistemin eli daha kara doymamışsa tam kapanış anında kurdan bir kuruş düşerek yatırdığınız parayı elinizden alır. Yüzde yüz manipülasyon vardır. Tekrar ediyorum, İkili opsiyondan uzak durun.
Forex yani çeşitli ülkelerdeki dövizlerin arasındaki çapraz kur farklarından para kazanma işine ise bir diyeceğim yoktur. Her spekülatif piyasa gibi risklidir ancak kumar değildir, bir iş koludur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba forex ve ikili opsiyon birbirine çok karıştırılıyor.
Aslında yeni yatırımcıların bu iki piyasayı birbirine karıştırmasıda gayet doğal.
Zaten iki piyasanın temelinde de aynı işlem mantığı yatmakta.
Ancak ülkemiz için konuşacak olursak; iki piyasayı birbirinden ayıran en önemli özellik yasallık faktörü. Şöyleki ikili opsiyon piyasasında işlem yaptığınızda ve işleminiz hakkında hata olduğunu düşündüğünüzde şikayet edecek kimseyi bile bulmazsınız. Ancak forex piyasasında arkanızda devlet var ve paranı takasbank üzerinde olduğunda garantide.
Ek olarak ikili opsiyon hakkında merak edilen tüm soruları tek bir sayfada sitemde toplamıştım. Merak edenler:
http://www.borsanasiloynanir1.com/ikili-opsiyon/
Forex hakkında yeni yatırımcılara bir uyarı yapmak istiyorum. Eğer piyasa tecrübeniz yoksa ilk işlemlerinizi kesinlikle dilediğiniz bir firma üzerinden açacağınız demo hesaplarla yapınız. Tecrübe ve analiz yeteneği kazandıktan sonra gerçek para ile forexe yatırım yapmaya başlayınız. Forex hakkında merak ettiğiniz sorular için
burayı tıklayınız.
İlaveten daha önce forumda ülkemizdeki tüm yasal forex şirketlerinin listesini yayınlamıştım. Eğer hangi firmadan demo hesabı açacağınızı bilmiyorsanız karar vermeden önce burayı inceleyiniz:
http://wmaraci.com/forum/yatirim-araclari/turkiyedeki-yasal-forex-sirketleri-137409.html
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.