Son bir haftadır aranızdayım, gördüğüm o ki gençliğimizde büyük bir bilgi eksikliği var. Bu konuda kendimi sorumlu hissediyorum, ve sizlere elimden geldikçe yardımcı olmak istiyorum.
Ne var ki forumun konu dağılımlarına henüz alışamadım o yüzden cevap yazdığım konuları bile takip etmem alışana kadar vakit alacak gibi görünüyor.
Bu sebeple, jQuery, javascript, php, blogger, CSS, SEO, Opencart, joomla, wordpress, vbnet, şablon, tema, plugin , sunucu yönetimi, hosting, cloud , site tasarım incelemeleriniz, vs. ile ilgili her türlü (java yüzeysel biliyorum ama detayları ilgi alanım dışında kalıyor) acil yanıt aradığınız konuları bana mesaj atarsanız (konu linkini atın) ve eğer forumda yazılmış ve cevaplanmış konuyu tekrar sormadığınıza, kolaycılığa kaçmadığınıza (kalkıp da bana site yapar mısınız vs. gibi istekleriniz olmadığı sürece) ve gerçekten iyi niyetle çaba sarfettiğinize inanırsam elimden geldiğince karşılık beklemeden siz değerli arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışırım.

not: bu arada yardımlar tamamen temiz içerik etrafında olmalıdır. Yani bot vs. gibi karşı tarafın rızası olmadan içerik çekmek, trojan, phishing, black hat seo (seo hileleri), adult, warez, hack gibi ve Türkçe içeriğin yaygınlaşamamasının bir numaralı sebebi olan içerik kopyacılığının çoğalmasına katkıda bulunacak olan projelerde ben yokum, baştan söylemesi.

kolay gelsin.