Arkadaşlar blogumun sliderı 2 gündür çalışmıyor yani bundan kastım otomatik olarak geçiş yapmıyor bilen biri var mı yardım edebilir mi bana ben sliderın kodlarını paylaşayım bi bakın neresinde hata var lütfen :(
Editlediğim kodlar:
-
Emektar şerif Roy Pulsifer (Bridges), tüm kariyerini R.I.P.D. adıyla bilinen efsanevi Ölümsüz Polisler Bürosu'nda sıradan insan kılığına girip korkunç ruhların izini sürerek geçirmiştir....
-
Meşhur Riddick güneşten kavrulmuş ve üzerinde yaşam olmadığı düşünülen bir gezegende ölüme terk edilmiştir. Ancak Riddick kısa bir süre sonra kendisini uzaylı yırtıcılar ile savaşırken bulur...
-
Olympos'un Deniz tanrısı Poseidon'un oğlu Percy Jackson'ın maceraları, Thor Freudenthal'ın yönettiği ikinci filmle devam ediyor...
-
Emekli CIA ajanlarının Avrupa'daki düşman avı sürüyor... Eski CIA ajanı Frank Moses emekli olmuştur ve son görevde birlikte çalıştığı arkadaşı Marvin Boggs iddialara göre bu esnada hayatını kaybetmiştir...
-
iam wisi quam lorem vestibulum nec nibh, sollicitudin volutpat at libero litora, non adipiscing. Nul...
Bu kodlarda sorun yok ise nerde sorun olabilir sizce ?