Arkadaşlar blogumun sliderı 2 gündür çalışmıyor yani bundan kastım otomatik olarak geçiş yapmıyor bilen biri var mı yardım edebilir mi bana ben sliderın kodlarını paylaşayım bi bakın neresinde hata var lütfen :(

Editlediğim kodlar:

• R.I.P.D : Ölümsüz Polisler (2013) Türkçe Dublaj Torrent Film indir

Emektar şerif Roy Pulsifer (Bridges), tüm kariyerini R.I.P.D. adıyla bilinen efsanevi Ölümsüz Polisler Bürosu'nda sıradan insan kılığına girip korkunç ruhların izini sürerek geçirmiştir....

• Riddick 2013 TR Altyazılı

Meşhur Riddick güneşten kavrulmuş ve üzerinde yaşam olmadığı düşünülen bir gezegende ölüme terk edilmiştir. Ancak Riddick kısa bir süre sonra kendisini uzaylı yırtıcılar ile savaşırken bulur...

• Percy Jackson Canavarlar denizi 2013

Olympos'un Deniz tanrısı Poseidon'un oğlu Percy Jackson'ın maceraları, Thor Freudenthal'ın yönettiği ikinci filmle devam ediyor...

• Red 2 2013 Türkçe Altyazılı Torrent Film indir

Emekli CIA ajanlarının Avrupa'daki düşman avı sürüyor... Eski CIA ajanı Frank Moses emekli olmuştur ve son görevde birlikte çalıştığı arkadaşı Marvin Boggs iddialara göre bu esnada hayatını kaybetmiştir...

• Elementum mauris aliquam ut

iam wisi quam lorem vestibulum nec nibh, sollicitudin volutpat at libero litora, non adipiscing. Nul...

Bu kodlarda sorun yok ise nerde sorun olabilir sizce ?