1- Öncelikle sitene yabancı ülkelerden backlink vermişsen veya almışsan bundan kaynaklanabilir.
2- Sitende decription ve keywords kısımlarına türkçe anahtar kelime gir.
3- Galiba siten hazır sistem. Ve rusya yazılar bulunuyor sitenin içinde title kısımlarında. Bunların çok büyük etkisi vardır.
Mesela;
2- Sitende decription ve keywords kısımlarına türkçe anahtar kelime gir.
3- Galiba siten hazır sistem. Ve rusya yazılar bulunuyor sitenin içinde title kısımlarında. Bunların çok büyük etkisi vardır.
Mesela;
tesekkrler hocam :) sadece yandex in kodunu eklemistim.Onun disinda yabanci ulkelere backlink vermedim.sistem mybb sanirim yabanci uyelerde yandex ten kaynaklaniyor olabilir.Ancak sitemdeki hit sorununu bir turlu cozemedim :/
ayarlardan değil benim bi blogger de aynen böyle cogunluk giriş yandex :D arada bi günde 25-30 tane amerikadan bot giriyor değişen bişey yok :D yandex forever :D
daha oncede yandexten hic hit gelmiyordu.Full googleden geliyordu ve amerikandan da giris coktu.Simdi googleden hic hit gelmiyor ancak rusyadan giris cok.Anlasmali mi calisiyorlar anlamadim :D
Bu biLgiLeri nereden görüyorsunuz çok beğendim, ip adresi girdiği konu üLke faLan.
onlinewebstat :D