lostyazilim
tr.link

Fikir Benden VDS-VPS Sizden

5 Mesajlar 1.046 Okunma
acebozum
tr.link

ErastotaNes ErastotaNes Türkçü Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Türkçü bir teşkilatın sorumlus
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bir film sitem var http://www.full720pizle.com
siteye film ekleyeceğim fakat evimdeki net yavaş olduğu için up/down yapamıyorum bu yüzden bana bir neti hızlı up/down vds-vps lazım site için gerekli olan her şey hazır;

- Domain
- Hosting
- Torrent site hesapları
- Programlar
- Reklam sitesi

NOT: Site reklam parasının yarısı VDS-VPS yi karşılayan kişiye vereceğim.

Detaylı bilgi için;

ya da

PM atınız.

googleasistan
webimgo

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Zamanında ücretsiz toplayıp yapmıştık.7 tane vps vardı devamlı up/down yapıyordu.Dizi üzerineydi.Pek birşey çıkmadı.Ücret desen ayda 100 doları geçememiştik,belki de bizden kaynaklıydı.Herşey dört dörtlük olsa bile...

• Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Zamanında ücretsiz toplayıp yapmıştık.7 tane vps vardı devamlı up/down yapıyordu.Dizi üzerineydi.Pek birşey çıkmadı.Ücret desen ayda 100 doları geçememiştik,belki de bizden kaynaklıydı.Herşey dört dörtlük olsa bile...

Hocam kullandığım reklam sitesi 1000 görüntülenmeye 3 tl veriyor az değilmi peki günlük hit 10 k oldumu ne olacaka günlük 30 tl yine az ama bunu ay olarak düşününce aylık eder 900 tl böl 2 ye 450 tl kişi bazı az değil şimdi diyeceksin 10 k hiti nereden bulacaksın tanıdığım seo yapacak fakat içerik ekle dedi 200 den aşağı içerik olmasın 200 ü geç sana seo yapıcam dedi 10k hit görürsün daha önce yaptıklarını gösterdi inanmadım onun yaptığına site sahibiyle görüştüm onun yaptığını söyledi bana yani vds-vps yi ayarla izle ne deyim ki daha :D

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

ErastotaNes adlı üyeden alıntı

Hocam kullandığım reklam sitesi 1000 görüntülenmeye 3 tl veriyor az değilmi peki günlük hit 10 k oldumu ne olacaka günlük 30 tl yine az ama bunu ay olarak düşününce aylık eder 900 tl böl 2 ye 450 tl kişi bazı az değil şimdi diyeceksin 10 k hiti nereden bulacaksın tanıdığım seo yapacak fakat içerik ekle dedi 200 den aşağı içerik olmasın 200 ü geç sana seo yapıcam dedi 10k hit görürsün daha önce yaptıklarını gösterdi inanmadım onun yaptığına site sahibiyle görüştüm onun yaptığını söyledi bana yani vds-vps yi ayarla izle ne deyim ki daha :D

ücretsiz sağlayıcılarla toplayıp 200 yap daha sonra 900 tl ile adam gibi bir sunucu satın alıp işleri büyüt.Piyasada milyon tane film sitesi var,her gün 5 wm aracı üyesi film sitesi açıyor

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
şimdi diyorsun ki milyon tane film sitesi var benim gördüğüm 2 tanesinde onlardan farklı bir şey var onu ne yapıcaz kimsenin aklına gelmeyen ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al