Ben de cahillik edip kayıt yaptırmak gibi bir hataya düştüm ne yazık ki. Hatta forumda davet konusu bile açmıştım :) Biraz toplantılara gittim arkadaşları davet ettim ortamlarda takıldım falan. Baktım olmayacak yavaştan uzadım. Zararın neresinden dönersek kârdır misali:) Konuyu açan arkadaşımız genel olarak durumu anlatmış. Bu işte gerçekten çok yüksek paralar dönüyor gerçekten bu yalan değil ama. Aması var işte. Eğer başka hiçbir işiniz yoksa ve zamanınızı tamamen bu işe vereceksiniz, ahlâki değerleriniz yok ise, birilerinden rahatça birşeyler dilenip isteyebiliyorsanız, biraz da yüzünüz yoksa bu işe girebilirsiniz ve iyi paralar kazanabilirsiniz. Şimdi bunu okuyan bir mega holdings üyesi bir arkadaşımız ne diyorsun sen falan diyebilir evet biraz ağır konuştum. Açıklamasını yapayım. Başka işleriniz var ise yapılan toplantılara, sözde eğitimlere falan gitmekten diğer işlerinize vaktiniz kalmıyor. Ahlâki değerler dedim, şöyle ki; ilk başta satılan ürün hosting ve domain. Bunların piyasa değeri bugün 18 tl domain desek en pahalı haliyle, verdikleri hostun 5 kat daha iyisi en fazla 50 tl desek, toplamda 68 tl yapıyor. Bunlar iki ürünü 340 $ gibi fahiş bir fiyattan satıyorlar ve bunu web sitesi nasıl yapılır, nedir ne değildir hiç bilmeyen çoğu liseli gençler olan kişilere satıyorlar. Ahlaklı bir durum değil sanırım. Ben buna kısaca **************lık diyorum ;) Diğer konu ise istemek. Arkadaşlarını aileni tanıdığın herkese bunu satmaya çalışıyorsun, hadi bir kere söyledik tamam kabul etmedi arkadaş ama olur mu öyle hemen pes etmek yok, tekrar tekrar davet ediyoruz arkadaşlarımızı, ya onlar da bu işe giriyor ya da arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Amacımız bu işte para kazanmak olduğu için herkesi ayaklı bankamatik olarak görüyoruz bunun için bizim gerçek arkadaşlarımız mega holdings çalışanları olmuş oluyor:) İşte daha anlatılır ama durum bundan ibaret. Eğitimler falan da hikaye. Hiçbiri site nasıl yapılır bir gram birşey bilmiyorlar. Çoğunun sitesini ben düzenledim o yüzden biliyorum yani. Üst kolları falan. Verdikleri eğitim otomatik wordpress kurulumu. Tema seçip ileri tıklıyoruz :) Şimdi bana soracaksınız sen neden girdin diye, bir ara çok boslukta idim. Paraya ihtiyacım vardı. *********ılmaya da müsaitmişim demekki araştırmadan etmedn bir hızla yapabilirim ben bu işi diyerek kayıt oldum ama işte çok geçmeden neyin ne olduğunu anladım. Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar. Selametle...