Deepblue adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Ben Maxigame.org'un sahibiyim. Bu konuyu tesadüfen Google'dan buldum ve yazdıklarınızı gerçekten çok kırıcı buldum. Hepsi saçma sapan siteler ve kalite yok diyenler acaba bi zahmet bana saçma sapan olmayan ve kalite akan sitelerinin linklerini verebilir mi bi görelim....

Adil bir seçim olduğunu düşünmeyenlere ise diyecek pek birşey yok. Ben bugüne kadar tek bir kez bile Hürriyet gazetesi alan biri değilim ve ne Hürriyet ne de Bumerang ekibinden kesinlikle kimseyi ne tanırım ne de bir bağım var ve buna rağmen 1. oldum. İsteyen inanır isytemeyen kendisi bilir.

Alınmanıza gerek yok. Çünkü forum sitelerinden zaten özgünlük beklemiyoruz ki hangi forumlar katıldı, kimler derece yaptı onuda bilmiyoruz.

Ama arkadaşlara bende katılıyorum. Her sene olduğu gibi, bu senede kendinden bekleneni yaptı Hürriyet. Forum sitesini konu dışı bırakalım. Dediğim gibi adı üstünde forumdur. Farklı kriterleri vardır belki. Ama Allah aşkına en tarz, en çalışkan vs.. Neye göre derecelendirme yapılıyor ?

Site sahibi arkadaşlar belki kırılacaklar bu söylediğimize ama doğru konuşmak gerekiyor. Zaten sözümüz site sahibi arkadaşlara değil, kendilerini uzman olarak gören aslında hiçbirşeyden anlamayan jüri üyelerinedir.