Picef
Doğru Bilgi Kutsaldır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önerdiğim programı kullanırsanız, büyük dosyaları da sorunsuz şekilde geri getirdiğini göreceksiniz. Tecrübe ile sabittir. Piyasadaki kötü programları kullanıp, olumsuz yorum yapmak, insanları yanlış yönlendirmektir.
Doğru Bilgi Kutsaldır
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Netten programlara bakta geri getirebileceğini sanmam benimde,2 TB arşiv yandı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Geçmiş olsun, siz yine iyisiniz. 760 GB verim silindi ve o kadar program denememe rağmen hepsini geri getiremedim. Geri gelenlerin ise, yarısından çoğu bozuk haldeydi. Silindikten sonra içine veri atmadım 100$ verip mecburen büyük firmalara yaptıracağım. Sanada bunu öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Windows'un artık görünümü değilde sistem geri yükleme'yi geliştirmesi lazım mağdur oluyoruz..
Picef
Doğru Bilgi Kutsaldır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önerdiğim program deneme sürümüdür. Belki de o sebeple başarılı bir kurtarma gerçekleşmemiş olabilir. Ayrıca dosyaların nerede olduğunu bulamamış da olabilirsiniz.
Klasör olarak herşeyi ayırıyor. Yüksek boyutlu dosyaları bile geriye sorunsuz getiren bir program bu. Türkiye'de bulunan pek çok veri kurtarma şirketi bunu kullanıyor. Sitelerinde yazmış oldukları gibi laboratuvar analizi falan yaptıkları yok.
Ben önerimi sundum. Dosyalarınızı kurtarmak istiyorsanız, denemek size kalmış. İyi forumlar dilerim.
Doğru Bilgi Kutsaldır
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
belki benimde bi faydam olur benim kullandığım program aşağıda beim 500 gb arşivimin %75 ini kadarını kurtardı yani... bir dene istersen
tam sürümünü kullan..
MiniTool Power Data Recovery 6.6