alkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkdaslar bildiginiz gibi daha önce Adsoyad.com.tr alabilmek için kimlik fotokopisi gerekiyordu. Ama şimdi sadece tc yeterli, kişisel bir blog için tavsiye edermisiniz?
Bir devlet memurunun bu alan adını alıp sitede reklam veya iş alımı yapsa bir sıkıntı olur mu?
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
sonunda ki .tr uzantısı google tarafından dikkate alınıyor bu yüzden tabiki öncelik .tr ler. Haa bu demek değildir ki .com , .net , .org gibi uzantılar dikkate alınmıyor ama bir .com.tr , gen.tr , net.tr gibi uzantıların gördüğü .com görüyormu? tartışılır. Devlet memuru olmanız sizin bir web siteniz olmayacağı anlamına gelmez :) Ama tabi ki kalkıp örneğin; polisseniz hırsızın eşğalini felan paylaşırsanız bu tabiki sıkıntı olur :)
Uğur Gündüz Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nic.tr den satin al fiyat uygun. Gecen sene 12 tl ye aldim
https://www.aligultekin.com.tr - Ali GÜLTEKİN
https://www.kamprehberi.com.tr - Kamp Rehberi
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben kesinlikle kişisel blog tavsiye etmem daha önce kendi adımla blog actım sonra kendi adımla açtıgıma pişman oldum felan.. simdi kapattım gitti
Sadece günlük gibi kullanacaksanız ticari bi amacınız olmayacaksa evet adsoyad alin
ama ahmerozdemir.com.tr alip tutup da teknoloji haberleri oyun yamalari program dowloand gibi gibi vs işlemler yapip bişeyler kazanmayi düşünüyorsanız ben tavsiye etmem saçma bi domain bile daha güzel olabilir bence bu benim şahsi düşüncem... yinede siz bilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ben de tavsiye etmem daha sonra pişman olursun daha genel bir isim ararsın benim gibi :)
alkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben öyle düşünüyorum, sitede CV'im olsun her alanda yazı yazayım, ama adım olsun
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
TazZ ve ben fikrimizi belirttik..
Sonuç olarak yinede seçim sizin ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
ben kesinlikle kişisel blog tavsiye etmem daha önce kendi adımla blog actım sonra kendi adımla açtıgıma pişman oldum felan.. simdi kapattım gitti
Sadece günlük gibi kullanacaksanız ticari bi amacınız olmayacaksa evet adsoyad alin
ama ahmerozdemir.com.tr alip tutup da teknoloji haberleri oyun yamalari program dowloand gibi gibi vs işlemler yapip bişeyler kazanmayi düşünüyorsanız ben tavsiye etmem saçma bi domain bile daha güzel olabilir bence bu benim şahsi düşüncem... yinede siz bilirsiniz.
kesinlikle katılıyorum
Link satışı ve tanıtım yazısı için PM gönderin.