-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ne zamandır adsense e sitem onaylanmıyor. Site politikaları na uygun değil diyor. Başka bir ip den bağlanıp adsense kayıt olmayı denedim ve sitemin yani
adsense[at]gunceltekno.com gibi bu mail ile kayıt olmayı denedim. Ancak mail e adsense hesabı aktive kodu bile gelmedi. Sizce nedeni ne olabilir ?
Sitem :
Teknoloji Blogu
Güncel Teknoloji Haberleri www.gunceltekno.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temanızı değiştirip tekrar başvurunuz. Diğer bir konu alt kısımda sayfa numaraları olmaması kötü olmuş. Yazılarınız çok kısa. Son olarak adsense teknoloji bloglarını biraz zor onaylıyor tecrübelerime göre. Ama yazılarınızı biraz uzun tutup ve tasarımda birkaç değişiklik yaparak tekrar başvurmanız olumlu etki yapabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LeventC adlı üyeden alıntı
Temanızı değiştirip tekrar başvurunuz. Diğer bir konu alt kısımda sayfa numaraları olmaması kötü olmuş. Yazılarınız çok kısa. Son olarak adsense teknoloji bloglarını biraz zor onaylıyor tecrübelerime göre. Ama yazılarınızı biraz uzun tutup ve tasarımda birkaç değişiklik yaparak tekrar başvurmanız olumlu etki yapabilir.
blogger alt yapılı olarak haberleri paylaşabilecegim en iyi tema olarak seçtim. Daha iyi bir tema bulamamıştım. Öneriniz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TazZ adlı üyeden alıntı
Dostum, bunu nereden öğrendin? Bu kesinlikle yanlış bir bilgi. Konun bununla hiçbir ilgisi yoktur. Lütfen arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.
Susar4, konuyu biraz daha açabilir misin? Yardımcı olmak isterim.
Teknoloji hakkında yazılar yazıyorum. Adsense için yeterli bir hitim de var günlük ( 400 ). Ancak bir türlü adsense reklamı alamadım. Önceden kopya içerikler vardı şimdi onları sildim. Sizce nedeni nedir . Google politikalarına uymuyor. Diye adsense red alıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için deneyecegim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım hocam kaldırıyorum. Ancak şöyle bir sorunda var bir çok yazımı rss kayıtlarını çeken siteler var yani bot gibi bişey. Benim yazılarımı çaldıkları halde adsense reklamları olan siteler var.