TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Merhaba dostlar,
daha az önce istediğim anahtar kelimelerde yazdığımda ilk 3 içinde görünen site şu anda ilk 500 içerisinde yok. Sandbox mı ban mı filan hepsini kontrol ettim. Ancak gayet düzgün görünüyor. Bir uyarı veya ceza da söz konusu değil! Kopya içerik olarak çaresiz kullanıyoruz böyle bir haber sitesi için. Zira ulusal İHA abonesiyim günlük 700 haber düşüyor ortalama hangi birini düzenleyim ki :(
Bu arada site yaklaşık 1 haftalık fakat dedim gibi google'da istediğim anahtar kelimelerde çıkıyordu Şimdi ise yok.
Sebebi veya çözümü konusunda önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink paketi, tanıtım yazısı buna benzer bir şey yaptırmadıysanız endişe etmeyin. Yaptırdıysanız sitenizi kapatıp başka bir site açın. Ne yazık ki bu işi ciddiye almayanlar hala backlink paketi bilmem ne alıp duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam para ödüyorsunda o haber yüzlerce sitede yayınlanıyor. Direk kopyaya giriyor istesende istemesende. Keşke günde iki haber girsen kendin girsen daha iyi kazanırsın bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her hangi bir işlem yapmadıysanız endişe etmeyin. Ayrıca Google sizin haber sitesi olduğunuzu biliyor. Bir haber ajansından aldığınız içerik sitenizde kopya içerik olmaz. Haber sitesinin mantığı budur zaten.
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Google'ın kopya içerik politikası içerik çalınmasına karşı bir uygulamadır. Benim sitenin bu kategoriye girmemesi gerektiğini, böyle görülmemesi gerektiğini söylüyorum işte. Aradaki farkı vurguluyorum. telif hakkı satın alıyorum. Niye içerik çalmış muamelesi göreyim ki ?
1 kişi bu mesajı beğendi.