dünya devleri hile yaptığı için mi önde peki ? ikinci cümlenizde söylediğiniz gibi internet sektörüne geç girdik diye. Ama geç girildiği için geride olmak sadece bazı durumlarda söz konusu olabilir. İçeriğiniz gayet güzel yararlı bilgiler sunup ve tasarımınız da kendinize özgü oldu mu zaten bu değer otomatik düşecektir. Bu konuda yine herkes hile yaparsa sıralamadaki yetersiz siteler veya kalitesiz siteler burayı çöplükten başka bir şeye dönüştürmeyecektir.
Ortamda bir sürü ''çöp site'' olduğu için bunca site arasında siteler görünmediğinden Alexa'nın yüksek olduğu konusunda arkadaşa katılıyorum. Hangi yararlı bilgiyi nerede tanıtıp böyle bir sitenin olduğunu insanlara duyuracaksınız ve sitenizi tanıyacaklar onu merak ettim. Facebook, Twitter diyecekseniz boşuna yorulmayın, çünkü Facebook artık link paylaşırken kısıtlama getiriyor. Twitter deseniz akışı hızlı olduğundan linkler genelde tıklanmıyor, üstelik Twitter'da takipçi artırmak da zor. Gazetelere tam sayfa ilan mı verelim, siz yararlı bilgilerinizi bir yerde paylaşıp sitenizi tanıtıyorsanız bize de bilgi verin. Yanlış anlamayın terslik diye söylemiyorum cidden merak ettim