Ortamda bir sürü ''çöp site'' olduğu için bunca site arasında siteler görünmediğinden Alexa'nın yüksek olduğu konusunda arkadaşa katılıyorum. Hangi yararlı bilgiyi nerede tanıtıp böyle bir sitenin olduğunu insanlara duyuracaksınız ve sitenizi tanıyacaklar onu merak ettim. Facebook, Twitter diyecekseniz boşuna yorulmayın, çünkü Facebook artık link paylaşırken kısıtlama getiriyor. Twitter deseniz akışı hızlı olduğundan linkler genelde tıklanmıyor, üstelik Twitter'da takipçi artırmak da zor. Gazetelere tam sayfa ilan mı verelim, siz yararlı bilgilerinizi bir yerde paylaşıp sitenizi tanıtıyorsanız bize de bilgi verin. Yanlış anlamayın terslik diye söylemiyorum cidden merak ettim
Olayı geniş açıyla ele alayım. Hangi yararlı bilgiyi tanıtma konusundan başlayayım.Yararlı bilgi anlayışını bilmek gerekir önce insanların.Genelde blog sahipleri yararlı bilgi yerine palavra sıkma yöntemine çok gittikleri için bu bir işe yaramıyor.Facebook çok sık kullandığım sosyal medyadan değildir. Twitter'da da sitemi çok yayınlamam.Takipçi artırma konusunda ise özgünlük burada da geçerli. Güzel olanlar her zaman takip ediliyor.Gazetede ilan verme konusu abez kaçar tabiki. Paranız yetiyosa verin ama.İmleme diye birşey var değil mi ? Bir de konuk yazarlık diye birşey var. Mimleme var bir de. Eğer bunları kullanırsanız zaten er yada geç keşfedilmeyi bekleyen blogunuz olur.