Arkadaşlar muhabbet uzunda ben kısaca anlatayım
Bilgisayarım win7 geçenlerde yazılım sahteciliği kurbanısınız dedi 2 gün öyle kullandım yazılım sahteciliği kurbanısınız derken youtube'den müzik çalıyor ama winamp gomplayer mediaplayer gibi calarlar bilgisayarda bulunan ne bi video ne bi şarkıda gram ses cıkmıyordu orjinal yaptık sonra tekrar denedim ses halen gelmiyordu sistemi geri aldım 2-3 gün geriye düzeldi ses geldi 1 gün sonra tekrar yazılım kurbanısınız dedi ses gitti yaptık ama ben bu kez sistemi geri almadım sesi bi ara hallederim diye ama :D şimdi bilgisayarım iki parça xp-7 gibi 7 tarafında video dersleri izleyemediğim için xp tarafına geçtim ama sinir etti sizce neden olabilir youtube gibi sitelerdeyken ses var bilgisayara gelince video oynasın ses olmasın winampta şarkı hiç çalmasın oynaması bile olmuyor şarkının winampta

Unutmadan şimdi sistemi geride alamıyorum ayın 9 una alıyor ogünde zaten şuanki haliyle aynı xp'de sistemi geri al dendiğinde harita çıkar istersen 6 ay geriye alabilirdin win7 de ben öyle biyer 1 senedir görmedim sadece 1 tane geri yükleme noktası çıkmakta oda ayın 9 u ek bi soru olarak win7 de böyle biyer yani 10 gün öncesine alma ihtimalim yokmu