wmaraci reklam
tr.link

Bilgisayarımda Ses Var Ama Yok...

7 Mesajlar 3.668 Okunma
acebozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar muhabbet uzunda ben kısaca anlatayım
Bilgisayarım win7 geçenlerde yazılım sahteciliği kurbanısınız dedi 2 gün öyle kullandım yazılım sahteciliği kurbanısınız derken youtube'den müzik çalıyor ama winamp gomplayer mediaplayer gibi calarlar bilgisayarda bulunan ne bi video ne bi şarkıda gram ses cıkmıyordu orjinal yaptık sonra tekrar denedim ses halen gelmiyordu sistemi geri aldım 2-3 gün geriye düzeldi ses geldi 1 gün sonra tekrar yazılım kurbanısınız dedi ses gitti yaptık ama ben bu kez sistemi geri almadım sesi bi ara hallederim diye ama :D şimdi bilgisayarım iki parça xp-7 gibi 7 tarafında video dersleri izleyemediğim için xp tarafına geçtim ama sinir etti sizce neden olabilir youtube gibi sitelerdeyken ses var bilgisayara gelince video oynasın ses olmasın winampta şarkı hiç çalmasın oynaması bile olmuyor şarkının winampta

Unutmadan şimdi sistemi geride alamıyorum ayın 9 una alıyor ogünde zaten şuanki haliyle aynı xp'de sistemi geri al dendiğinde harita çıkar istersen 6 ay geriye alabilirdin win7 de ben öyle biyer 1 senedir görmedim sadece 1 tane geri yükleme noktası çıkmakta oda ayın 9 u ek bi soru olarak win7 de böyle biyer yani 10 gün öncesine alma ihtimalim yokmu

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
googleasistan
reklam

TradeOne TradeOne Yazılım geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Yazılım geliştiricisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 59 / 66
  • Ticaret 4, (%100)
..gram ses cıkmıyordu orjinal yaptık sonra tekrar denedim..

"orjinal" yaptık derken? , belki de sisteminizi artık "orjinal" değil de "orijinal" yapmanın zamanı gelmiştir, ne dersiniz :)

neyse, konumuza dönelim:
denetim masası / programlar ve özellikler uygulamasını çalıştırıp ses kartınızın sürücülerini kaldırıp, yeniden yükleyin.

Eğer bunu tek başınıza yapamıyorsanız, ve sisteminizi ve dosyalarınızı bilinmeyen kişilere teslim etmek, veya yan etkileri bilinmeyen "orjinal" yapma programlarıyla bozmak ve sistem başarımınızı kararsız hale getirmek istemiyorsanız, ve daha fazlası, hallederiz abi'cilerin, yetkinliği sorgulanabilir köşebaşı -sözümona- "bilgisayarcı"larının kapısında pişman olmak veya elinde tornavida "bunun megabaytı bozulmuş" diyen kişilerin elinde vakit ve para kaybetmek istemiyorsanız, kendinize bugün bir iyilik yapın ve kullandığınız işletim sisteminizi bu sefer gerçekten "orijinal" yapın ve hemen microsoft teknik destek ekibinden yani Windows için en yetkin olan kişilerden, birinci elden ücretsiz canlı destek alın.

kolay gelsin.

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

TradeOne adlı üyeden alıntı

"orjinal" yaptık derken? , belki de sisteminizi artık "orjinal" değil de "orijinal" yapmanın zamanı gelmiştir, ne dersiniz :)

neyse, konumuza dönelim:
denetim masası / programlar ve özellikler uygulamasını çalıştırıp ses kartınızın sürücülerini kaldırıp, yeniden yükleyin.

Eğer bunu tek başınıza yapamıyorsanız, ve sisteminizi ve dosyalarınızı bilinmeyen kişilere teslim etmek, veya yan etkileri bilinmeyen "orjinal" yapma programlarıyla bozmak ve sistem başarımınızı kararsız hale getirmek istemiyorsanız, ve daha fazlası, hallederiz abi'cilerin, yetkinliği sorgulanabilir köşebaşı -sözümona- "bilgisayarcı"larının kapısında pişman olmak veya elinde tornavida "bunun megabaytı bozulmuş" diyen kişilerin elinde vakit ve para kaybetmek istemiyorsanız, kendinize bugün bir iyilik yapın ve kullandığınız işletim sisteminizi bu sefer gerçekten "orijinal" yapın ve hemen microsoft teknik destek ekibinden yani Windows için en yetkin olan kişilerden, birinci elden ücretsiz canlı destek alın.

kolay gelsin.

arkadaşım laptopum alırken zaten orjinal aldım windows 7 home var ama bi sorun olmuştu windows 7 ultimate kurmuştuk öylede duruyor ;)
Öyle bi konuşmuşunuzki sanki %99'umuz Türkiye genelinde programların windowslarin vs vs herkesin herşeyi orjinal (ki bu nedenle full crack program siteleri tutmuyor ülkemizde) sanki %1'lik kısmı ben oluşturuyormuşum gibi bi durum ortaya koymuşunuz

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

ademgao ademgao ademgao.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 119 / 120
  • Ticaret 19, (%95)
Hocam geçen gün aynısı benimde başıma geldi. PC'ye format attım internet üzerinden videolarda ses geliyor fakat localdeki programlardan çık ses çıkmıyor. Sİstemin kendi yüklediği ses driveri olduğu için tekrar yüklememiştim. Sonra jeton düştü ses driverini kendim yükledim sorun düzelmişti. 2-3 hafta olmadı bu işlemi yapalı. :)

Psd2css işleri için pm atınız.
wmaraci
wmaraci

TradeOne TradeOne Yazılım geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Yazılım geliştiricisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 59 / 66
  • Ticaret 4, (%100)
değerli arkadaşım, bir çok insan Microsoft'un ücretsiz teknik servis sunduğundan haberdar değil.
lisanslı windows kullanırsanız microsoft'un destek imkanlarından özellikle canlı yardım hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz,ben bir çok sorunumu geçmiş yıllarda sadece microsoft'un teknik ekibine danışarak çözdüm ki buna windows makinaya DNS kurmak dahil :)

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

ademgao adlı üyeden alıntı

Hocam geçen gün aynısı benimde başıma geldi. PC'ye format attım internet üzerinden videolarda ses geliyor fakat localdeki programlardan çık ses çıkmıyor. Sİstemin kendi yüklediği ses driveri olduğu için tekrar yüklememiştim. Sonra jeton düştü ses driverini kendim yükledim sorun düzelmişti. 2-3 hafta olmadı bu işlemi yapalı. :)

Ses driverini kaldırdım yeniden yükleyecekken :D sistem kendi yükledi ve herşey düzeldi baktım yüklü olduğu için onda hata olabilecegi aklıma gelmemişti tşkler

newcoder23 newcoder23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web tasarım & programlama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 24 / 89
  • Ticaret 0, (%0)
hangi müzik programlarını kullanıyorsanız. Programın ayarlar sekmesinin ses kısmında "windows varsıyılan ses aygıtı" ve ses driverınız neyse onun isminde bir aygıt ismi olması lazım .benimki mesela "Conexant CX20671 SmartAudio HD" isminde bir açılır menü olması lazım. Kendi driverınızın olduğu aygıtı seçmelisiniz. Mesela aimp ayarlarında aşağıdaki resimdeki gibi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al