Bence asıl önemli olan doğru yatırımcıyı bulmak. Doğru yatırımcıyı bulabilmek içinde sağlam işler yapmak gerekir. Belki biraz sert bir eleştiri olacak ama biraz önce forum sitenize girdim. Hazır bir tema almış kurulmuş bir forum. Ayrıca sağdan soldan toplanan bilgilerle içeriği şişilen bir forum. Bu anlayışa sahip olursanız yatırımcı bulamazsınız. Webrazzi yi takip ederseniz ciddi projelerin ne kadar desteklendiğini görebilirsiniz.
Merhaba kulturel bellek, öncelikle eleştirin için teşekkür ediyorum, lakin sanırım bizimde sorunumuz bu, aradığımız tek şey eleştiri yapabilmek için bir ayrıntı yapılan asıl çalışmaları görmezden gelerek sadece önemsiz çalışmaları ele almak. Forum sitesinin neden kurulduğunu belki yüzlerce defa açıkladım ancak hiç kimse bunu okumamış olsa gerek ki forum yada diğer subdomain çalışmaları hakkında yorum ve eleştiriler yapıyor. Ağır bir eleştiri değil sadece düşünmeden ve nedeni öğrenilmeden yapılmış bir eleştiri.
GeliyooBot/1.0'ın index denemelerinin yapılması ve Vbulletin sistemlerinin benzer url teknikleri ile canonical url ayarlarının daha uygun koşullarda ilerletilebilmesi için aynı zamanda test amaçlı kurulmuş olan bir site. Boş durmaması için bir çok içeriğin uygun kategori ve başlıklar altında toplanması ile oluşturulmuş bir site.
GeliyooBot/1.0'ın sitelere gitmesi durumunda trafik yoğunluğu oluşturması nedeniyle insanlar bu botu yasaklayabilir ve spam olarak kabul edebilir bu nedenle tüm testlerimizi kendi sistelerimiz üzerinde yapıyoruz. Aslında dar bir pencereden bakılması ile alakalı bu durum. Her çalışmanın ayrı bir önemi bulunuyor bu çalışmalara yatırımcı bulmaya çalışmadık foruma yatırımcı bulunsa ne olur bulunmasa ne? Adı üzerinde forum.
Benim yukarıda bahsettiğim yatırımcıların hareket modeli, sordukları adamların konu hakkında bilgisi olmadığı halde anlattıklarınıza "Anlıyorum, hımmm evet tabi çok önemli" gibi cümleler sarfetmesi bahsettiğiniz proje hakkında size şöyle bir şey söylüyorlar.
Ben ne kadar kazanıcam? Bu yatırımı nerelerde kullanacaksınız, ne için yatırım yapıyorum. Sonra başlıyorsunuz anlatmaya ardından şu geliyor, ben teknik konulardan anlamam.
İçinden insanın şunu demek geliyor "Eğer bilmiyorsan bi.." neyse kısacası Yatırımcı parası ile sizi kuklaya çevirmek için var, öyle kıymetli parası var ki Allah onun paraya olan aşkını bu şekilde sınıyor sanırım. Allah sonlarını hayır etsin diyelim bize düşen doğru işleri başarmaya devam edip inandığımız başarıya ulaşmak için çalımaya devam etmek.
İyi forumlar.