-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence Facebook'a reklam vermek kötü bir karar değil. Koç Holding bile veriyor. Bence ver arkadaşım sen reklamını ama süreyi otomatik yapma, kendin belirle. Günlük 10 lira iyidir, dönüşümleri her gün kontrol et. Başkalarının tecrübelerini de çok dikkate alma, önemli olan senin tecrübe etmen. Umarım yararlı olur, kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum cevaplari okuyorumda Facebook'u cop site gibi konusmus herkes. Bu isin kurumsal kimlikle flan alakasi yok. Reklam yayinlama sekilini timeline olarak belirle. Insanlarin dikkatini cekecek "acaba neymiski bu ya" dedirtecek bir baslikla yazi paylas, harcama oranini tiklama basina 0.18 gibi bir rakam ver. Illaki akis olacaktir. Birde kitle secerken teknoloji ve buna benzer sayfalar begenmis kisilere yonelik yapki alakasiz insanlara yayinlanipta bos donusumler alma. Dedigim gibi ayarlarini guzel yaparsan isine yarar dostum sdn yazari baksin kendi corbasina kurumsalmis. Hani bukadar sacma bir analiz yapilir ancak. Neyse iyi forumlar...
2 kişi bu mesajı beğendi.
azenec
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam kesinikle reklamlara otomatik yapma ve görüntülenme başına para ödememeyi seçme kampanya oluştur her tik başina 0.04 0.03 dolar ver. az gidicek ama fazla kullanici getirecek. sponsor habere biraz fazlada verebilirsiz. veya tiklama olmadiginda biraz artirabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkdaşlar yorumlarınız için teşekkürler facebook reklam verdim ancak hala kredi kartından veya paypal'dan para çekmediği için kapattım sayfayı biraz kendi halinde 200 - 250 beğeni aldıktan sonra bütçeyi artıtırarak reklam vereceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
BEnce google Daha iyi yada hitli Forum vs. Siten artık içeriği ne ise o içeeriğe göre uygun sitelere reklam verirsen hem alexa hem pr'ne etkisi olur hemde ziyaretçi alırsın.
Ama facebook'da daha nasıl reklam verilir tıklama başımı gösterim başımı bunuda bilmiyorsanız araştırın öğrenin bilin derim ama siz bilirsiniz.
iyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben bu hafta verdim.Sayfanın beğenisi 5,6 üye vardı yanı yeni kuruldu 20 tl bütçe ile 3 gün sürecek şekilde ve şu ana sayfada kapak resmi şeklinde begen çıkıyor ya o şekilde seçtik 3 günün sonunda 270 üye mi ne geldi.