-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
L** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
selamlar konu yanlış yerdeyse özür dilerim ..
lisans için ödeme yaptık ''Payment Review'' yazıyor . Tamam ödeme onaylanacak sorun değilde üye olurken cPanel'den aldıgım mail 'i yazdım fakat vbulletin.org ve vbulletin.com sitelerine üye oldugum için bir doğrulama kodu gelmedi acaba . lisansı onaylamak için bir doğrulama linki'mi geliyor ? vBulletin lisans alan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
vBulletin lisans alan arkadaşlar , Alınırken neler oldugunu yazarmısınız saygılar
Ek Olarak: Yardım edin lütfen
Sorunlar çözüldü kilit /
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mail gelmesi lazımdı hatırladığım kadarıyla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeşim bende biri için bundan 7 ay önce lisans aldım. 500 lira civarı bir para vermiştik. Aynı sorunu yaşadık ve baya bir yusuf yusuf olmuştuk.
Üzerinden 7 ay geçtiği için çok net bilgilerle yardımcı olamıcam. Fakat sorunu hatırladığım kadarıyla şöyle hallettim. Sana bir doğrulama bağlantısı yollamıyorlar, o yüzden doğrulama kodu yada bağlantısı bekleme. Müşteri girişi yaptıktan sonra sitede bir kısım var (bu kısıma ulaşmak için belki yolladıkları bir mailde bağlantı olabilir tam hatırlamıyorum), oraya girip tek yapman gereken sana gönderdikleri fatura bilgilerinin aynısını yazmak.
Zaten lisanslı üyelik girişi yaptıktan sonra fatura bilgilerine ulaşabiliyorken aynı bilgileri tekrar girmek çok saçma bir şey. Bende zaten sitedeki hesapta bulunan fatura bilgilerini, şu anda hatırlamadığım sayfaya kopyala/yapıştır yaparak sorunu halletmiştim. Umarım bu bilgiler sana biraz olsun yardımcı olur.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com