İşte bu ! Tereddütsüz yılın en iyi komedi filmi diyebilirim.Kişisel görüş derseniz tamam ama en azından yılın en iyi on yerli filmi içinde kesinlikle olur :)

Ben size direk fragmanı veriyim , bu bile tek başına güldürüyor :)

Şimdi hikaye şu Sivaslı Tarık ve Letonyalı Nugesha’nın aynı ülkede çalışabilmek için acilen evlenmeleri gerekir. Ancak damadın babası İsmail için, dört dörtlük bir düğün yapmak şarttır. Sivas’da düğün gelenekleri ağır, İsmail’de imkân dardır.Ama bu kafadarlar ne yapıp edip bu çocuğu evlendirmeye çalışıyorlar.

En sade haliyle böyle diyebiliriz.Ancak filmde ne aşırı derecede ,rahatsız edici, küfür var, ne saçma sapan espriler var, ne de berbat oyunculuk var.Film kesinlikle mükemmel :) Ayrıca Ahmet Kural’ın saç stili çok iyi olmuş :D Ahmet Kural ve Murat Cemcir tamam da benim aklımda Sadi Celil Cengiz neden yok diye bir soru takıldı.Kısa bir araştırma sonucunda bir röportajda Sadi abinin farklı bi projesi varmış :) Oynasaymış iyiymiş…

Neyse işte film genel olarak gayet komik.Biz 3 arkadaş gittik ve gayet de güldük :) Filmi size tamamen anlatıp heyecanını da kaçırmak istemiyorum ancak izleme değer bence.

Kaynak:http://www.ibrasancar.com/genel/dugun-dernek-incelemem.html