Turgay arkadaş *** bu webmaster platformlarının öncüsüdür ben dahil olmak üzere bir çok kişi para kazanmaktadır buna sizde dahilsiniz. ***'daki takma adınız yanılmıyorsam "iyi" olması gerekiyor.

Bu platform üzerinden bir kaç tane site satığınızı gördüm, tabi *** olmasaydı da satardınız belki ama uzun sürebilirdi. Şimdi benim anlamadığım neden *** dan para kazanıpda *** karşı bu kadar öfkelisiniz. Belki yönetimini sevmiyor olabilirsiniz ama bunada yapacak bir şey yok.

trgy adlı üyeden alıntı

Ne yapip ne satip para kazanacaksin? Senin gozunde oyle gormen birseyi degistirmiyor. Bir yetenegin, bir becerin var mi yapip satabilecegin?

Ben oraya uye oldumgumdan beri(acilisina denk gelir o zaman) ordan para tam olarak kazanmadim. Tek isime yarayan noktasi site satimi oldu, diger turlu bir kere para kazandirmadi. Aksine vaktimi caldikca caldi. İş çevrede bitmez iş kendinde biter.

Durduk yere para kazanamazsin. Bilgin yetenegin varsa kazanacaksan da heryerde kazanirsin.

Az su forumlarda dolanacaginiza siteniz ile ilgili gelistirmeler yapin icerik ekleyin tanitimlarini yapin para kazanmaya baslayin. Yoksa ***'a uye olmussun olmamissin ayni sey.

Sen bana nasil para kazanacagini soyle ben sana uyeligimi vereyim direk sorgusuz sualsiz. 1-2 tl makale yazarim kazanirim diyorsan da gel ben sana makale isi vereyim.